Eduardo Padilla og Ramón Martínez, transprostituerede dræbt tirsdag den 21. april 2009 i Santiago, Den Dominikanske Republik.

Vist 450 gange.
BÃ¥de den 23 Ã¥rige Eduardo Padilla og den 26 Ã¥rige Ramón Martínez, der begge var kendte som transprostituerede, havde været udsat for en barbarisk mishandling – tortur – inden de blev dræbt, ja nærmest henrettet.

Den ene af dem var blevet dolket 40 gange, havde fået øjnene stukket ud og havde kraftige slagmærker og stikmærker på kønsorganer, arme, ansigt og på andre dele af kroppen.

Den anden var blevet dolket mange gange, havde brændemærker og brækkede ben og var blevet anbragt i en sæk med bundne hænder.

Det er ikke oplyst hvem af dem, der havde hvilke skader, ligesom der ikke foreligger yderligere oplysninger om de dræbte, om baggrunden for drabene, eller hvordan de blev begået.

Politiets talsmand, Jesús Cordero Paredes har oplyst, at ligene blev fundet i det nordlige Santiago. Identiteten på de dræbte transvestitter blev først fastlagt, da deres identitetspapirer blev fundet cirka en kilometer fra ligene.

Efter oplysninger fra de dræbtes bekendte har politiet anholdt to mænd for drabene, men politiet vil ikke oplyse de anholdtes identitet.

* * *
Artikel den 28. april 2009 hos ON Top om drabene.