Jag har ångrat mig

Vist 124 gange.

Jag har ångrat mig
Jag har ångrat mig

Titel Jag har ångrat mig
Forfatter Vanessa López
Forlag Two-spirit publisher
Udgivet 22. september 2014
Sprog Svensk
Antal sider 202
ISBN-10 9198209000
ISBN-13 9789198209006

I den selvbiografiske bog, hvis titel kan overs√¶ttes til “Jeg har skiftet mening” fort√¶ller Vanessa L√≥pez om, hvad hun skulle igennem for at blive den kvinde, hun er i dag. Hvordan hun som mindre√•rig teenager endte p√• gaden, hvor et enkelt fejltrin kunne f√łre til farlige situationer, og hvordan sundhedsv√¶senet reagerede p√• en teenagedreng, som f√łlte, at han var en pige – noget, som hverken hun selv eller samfundet kunne acceptere.
Det er ikke en bog for dem med ber√łringsangst, da den sande historie tager l√¶seren p√• en intim rejse, der besvarer mange sp√łrgsm√•l om transseksualitet, og som garanteret ikke efterlader nogen uber√łrt.

Vanessa L√≥pez blev f√łdt i 1983 i Chile. Hun voksede op i Malm√∂, men bor nu i Stockholm. “Jag har √•ngrat mig” er hendes f√łrste bog. Hun arbejder ogs√• som aktivist, freelance skribent og foredragsholder.

* * *
Omtale af bogen hos Bokus.com, hvor den ogs√• kan k√łbes.
Omtale af bogen hos Bokfynd.nu, hvor den ogs√• kan k√łbes.
Omtale af bogen hos Adlibris, hvor den ogs√• kan k√łbes.

Interview den 14. december 2014 med Vanessa Lópezs hos Hänt.
Den 20. december 2014 skrev Vanessa López på sin hjemmeside en kommentar om interviewet:
  “H√§nt har lavet et flot interview med mig. Der var dog lidt misforst√•elser og faktuelle fejl i interviewet. Titlen ville jeg nok foretr√¶kke at √¶ndre, men trykt er trykt! En god ting er dog, at det i interviewet er forklaret, hvad jeg mener. At skrive, at jeg √łnsker at blive en mand igen, kan misforst√•s som om, at jeg √łnsker at leve som mand igen, hvilket er beskrevet som om, at jeg fortryder min operation, men stadig vil bevare min kvindelige k√łnsidentitet og mit sociale liv som kvinde”.