Jess Herbst, borgmester i New Hope, Texas sprang den 1. februar 2017 ud som transkvinde.

Vist 245 gange.

Jess Herbst. Foto: jessherbst.com
Jess Herbst
Foto: http://jessherbst.com/
Ã…bent brev til borgere i New Hope.

Som den nye borgmester i New Hope vil jeg fortælle alle, hvilket privilegie der er at tjene jer. Siden 2003 har jeg haft det privilegium at være en rådmand, vejkommissær og fungerende borgmester. I maj 2016 blev jeg din borgmester.

Min kone har boet i New Hope siden hun var 2 år gammel. Sammen med vores to døtre, har vi siden 1999 boet på farmen, hvor min kone voksede op. Jeg er født og opvokset i Greenville, Texas.

Som din borgmester skal jeg fortælle dig noget, som har været med mig siden mine tidligste erindringer. Jeg er transkønnet. For to år siden startede jeg med støtte fra min kone, mine døtre og min svigersøn med kønshormonbehandling. På det tidspunkt forestillede jeg mig ikke, at jeg ville forblive som bormester, men her er jeg.

Jeg ved, at transpersoner er blevet synlige i vores samfund, og vi har gjort store fremskridt i de sidste par Ã¥r. Med berømtheder som den olympiske guldmedaljevinder Caitlyn Jenner, Laverne Cox fra showet “Orange is the new Black” og populære shows som “Transparent”, har samfund endelig fÃ¥et en chance for at se og lære om, hvem vi er. Det er min kønsidentitet, ikke min seksuelle præference, det drejer sig om for mig. Jeg elsker min kone, og hun elsker mig, og vi har ingen intentioner om forandringer. Mine døtre har ubøjeligt støttet mig og er stolte af at fortælle folk, at deres far er transkønnet.

Jeg er selvstændig og alle mine kunder har været forstående og støttende.

Nu lever jeg mit liv som kvinde, og jeg vil udføre mit hverv for byen som kvinde. Jeg har lavet en hjemmeside, hvor jeg dokumenterer min proces og mine erfaringer som transkønnet, og jeg tror du ville finde, at den indeholder megen information. Adressen er: http://jessherbst.com/

Jeg er ikke specielt følsom over for, hvilket pronomen, jeg bliver tiltalt med, og jeg forventer, at det tager nogen tid for folk at vænne sig til ændringen. Jeg bruger navnet Jess, en simpel ændring fra Jeff.

Jeg vil fortsætte som borgmester og håber at gøre det bedste for byen. Du er velkommen til at kontakte mig med spørgsmål eller kommentarer, min e-mail er jess@Herbst.com. Det månedlige byrådsmøde er den sidste tirsdag i hver måned på rådhuset på Rockcrest. Mødet begynder kl. 1930. Der er plads til kommentarer fra borgerne ved begyndelsen af hvert møde, hvis du ønsker at tale med mig eller byrådet om dette eller andre sager. Jeg opfordrer dig til at gøre det. Det er virkelig den bedste måde for byrådet at vide, hvad der spørges om.

Tak for din opmærksomhed.
Jess Herbst

* * *
Det åbne brev på hjemmesiden for Town of New Hope, Collin County, Texas.
Jess Herbsts hjemmeside.

* * *
Der tages forbehold for oversættelsen. Ved brug som dokumentation henvises til det originale åbne brev.
Tina Thranesen.