Kamilla dræbt af skud af sin kæreste og samlever i Volgograd, Rusland primo juni 2009.

Vist 114 gange.

Vladimir og Kamilla
Vladimir og Kamilla
Den russisk mand, Vladimir F. 33 år, dræbte i begyndelsen af juni 2009 sin kæreste gennem to år, da han fandt ud af, at hun engang var en mand.
Den 33-årige Vladimir F. og den 30-årige Kamilla fra Volgograd i Ruslands Volga-regionen mødte hinanden under en rejse til St. Petersborg.

Da de vendte tilbage til Volgograd, begyndte de at komme sammen, og flyttede snart efter sammen i Vladimirs lejlighed. Kamilla ville ikke tale ret meget om sit tidligere liv, men det bekymrede ikke Vladimir.
Han vidste kun, at hun var født i Tiraspol, havde studeret ved universitetet i Chisinau, og at hun ikke havde afsluttet studierne med eksamen.

To år senere friede Vladimir til Kamilla, der svarede, at hun var ikke parat til et så alvorligt skridt, og havde brug for mere tid. Det gjorde, at Vladimir begyndte at spekuledre på, om Kamilla bedrog ham med en anden, hvorfor han brød ind i hendes e-mail postkasse.
Han fandt ingen spor af utroskab, men blev chokeret, da han sÃ¥, at Kamilla i mange af sine e-mail underskrev sig som “Kirill”.
Det gjorde ham både forvirret og nysgerrig, så han begyndte at korrespondere med Kamillas gamle bekendte, idet han udgav sig for at være Kamilla.
På den måde fandt Vladimir ud af, at Kamilla for flere år siden var rejst til Australien, hvor hun fik foretaget en kønsskifteoperation og blev kvinde, og at hun efterfølgende fik ændret sine papirer, så hun også juridisk blev en kvinde.

Vladimir følte sig voldsomt bedraget og var ikke i stand til at håndtere denne afsløring. Han fik anskaffet sig en pistol, og da Kamilla kom hjem, skød og dræbte han hende. Han skød hende bl.a. flere gange i skridtet. Vladimir transporterede liget af Kamilla til en jernbanestation i nærheden af Volgograd, hvor han efterlod liget ved en perron.

Derefter forsøgte Vladimir at begÃ¥ selvmord. Han skar sig i hÃ¥ndleddene, men overlevede. I et afskresbrev havde han skrevet, at han ikke kunne leve med sin elskedes “forræderi”.

Liget af Kamilla blev fundet og umiddelbart efter, blev Vladimir anholdt af politiet i Volgograd og sigtet for drabet på hende. Han blev herefter varetægtsfængslet indtil sagen kommer for retten.

Det har ikke været muligt at finde oplysninger om den nøjagtige dato for drabet, eller hvad der er sket videre i sagen.

* * *
Artikel den 24. juni 2009 hos Pravda om drabssagen.