Borgerlige fløjkrigere vil udøve negativ social kontrol over transbørn. LGBT komiteens læserbrev i Altinget den 14. januar 2021.

Vist 66 gange.
Altinget bragte den 14. januar 2021 et læserbrev af Søren Laursen og Tina Thranesen fra LGBT komiteen.

Læserbrevet er foranlediget af, at en række folketingsmedlemmer fra Dansk Folkeparti, Konservative, Nye Borgerlige og Liberal Alliance den 10. november 2020 fremsatte beslutningsforslag B 80 om, at regeringen pålægges ikke at indføre en ret til juridisk kønsskifte for børn.

Læserbrevets overskrift:LGBT komiteen: Borgerlige fløjkrigere vil udøve negativ social kontrol over transbørn“.

Læserbrevet indledes med spørgsmÃ¥let: “Skal et barn, der i et og alt oplever sig som og agerer som en pige henholdsvis en dreng, have lov til at fÃ¥ et cpr-nummer, der svarer overens hermed?”

Og slutter med: “Forslagsstillerne kan næppe forestille sig, at der kan opnÃ¥s flertal for forslaget. Regeringen og dens støttepartier vil være imod.
Regeringens udmelding er kommet på baggrund af de politiske initiativer, der blev søsat af Venstre-ligestillingsministre, der under Løkke Rasmussen fik et koordinerende LGBT-mandat.
Dermed er der fra forslagsstillernes side alene tale om et ideologisk felttog med en udsat gruppe børn og unge som menneskeskjold. Ét ord. Uanstændigt.

* * *
Læserbrevet hos Altinget.