Roslan Abdul Rahim, transkvinde dræbt i Jalan Sungai i Malaysia den 8. november 2007.

Vist 152 gange.

Roslan Abdul Rahim
Roslan Abdul Rahim
Roslan Abdul Rahim, en 37 årig apotekerassistent blev torsdag den 8. november 2007 kl. 1530 fundet dræbt i sin lejlighed i Jalan Sungai i Malaysia af en bekendt. Politiet blev straks tilkaldt.
Roslan Abdul Rahim var transseksuel og havde fået brystimplantater, men endnu ikke gennemgået selve mand til kvinde kønsskifteoperationen. Om aftenen og om natten var hun en yppig og smuk model. Hun var kendt under navnene Rose og Rosnita.

Roslan Abdul Rahum blev fundet i sit soveværelse bundet på hænder og fødder. Hun var blevet slået voldsomt med et stumpt instrument i hovedet, havde knivstik i ansigtet og på kroppen. Dødsårsagen var imidlertid kvælning, hvilket formodedes var sket med en pude over hendes hovede. Der var ikke tegn på seksuelle overgreb.
Der var ikke tegn på indbrud i lejligheden og der manglede tilsyneladende ikke noget i lejligheden, hvorfor det formodedes, at drabsmanden og Roslan Abdul Rahim kendte hinanden.

Fredag den 9. november 2007 foretog politiet anholdelse af en 42-årig mand, der på sin bopæl i Balik Palau var i besiddelse af Roslan Abdul Rahims bankbog.

Der er ikke flere informatiner tilgængelige.

* * *
Artikel den 10. november 2007 hos The Star om drabet.
Artikel den 15. november 2007 hos The Star om, at der var anholdt en mistænkt.