Invitation fra SIRI til sparringsmøde den 9. februar 2021 kl. 10-1130 om krisecenter til LGBTI-personer.

Vist 26 gange.
Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) afholder sparringsmøde om nyt krisecenter til LGBTI-personer med etnisk minoritetsbaggrund.
SIRI inviterer relevante foreninger, organisationer, krisecentre med videre til at komme med input til et nyt krisecenter til LGBTI-personer med etnisk minoritetsbaggrund.

Mødet bliver holdt virtuelt tirsdag den 9. februar 2021 kl. 10-1130.

Anledning er, at regeringen, sammen med SF, Enhedslisten og Radikale Venstre, har afsat midler på finansloven 2021 til et nyt krisecenter til LGBTI-personer med etnisk minoritetsbaggrund. Krisecentret skal have en specialiseret rådgivnings- og vejledningsindsats og har til formål at fremme tryghed, trivsel og lige muligheder for LGBTI-personer med minoritetsbaggrund.

Som optakt til offentliggørelse af en ansøgningspulje til oprettelse af krisecentret ønsker SIRI input fra relevante foreninger, organisationer, krisecentre og lignende om fx:

  • mÃ¥lgruppens udfordringer, behov og omfang
  • behov ift. krisecentrets fysiske rammer
  • medarbejdernes viden, kompetencer og erfaring
  • specialiseret rÃ¥dgivnings- og vejledningsindsats

Målgruppen for mødet er foreninger, organisationer, krisecentre og lignende, der har erfaring med og møder målgruppen.

Tilmelding kan ske til Bente Kirstine Tran, betr@siri.dk senest torsdag den 4. februar. Efter tilmeldingen vil deltagere få tilsendt en bekræftelse på deltagelse med et Skype-link samt dagsorden for mødet.

* * *
Den 2. oktober 2021. Invitationen findes ikke mere på siden.