Lis Nissen. Sommerfest hos Signe på Djursland. 26. august 2006.

Vist 481 gange.

Lis
Lis
Min f√łrste sommerfest som transvestit
En aften, jeg chattede på TS-Dating, skrev de andre skrev om en sommerfest, de skulle til. Da jeg spurgte, hvad det var for en sommerfest, svarede de, at det var en sommerfest den 26. august 2006 hos Signe på Djursland arrangeret af Trans-Danmark, og at jeg kunne læse mere om den på TS-Dating.

Det l√łd dejligt, og da der var mulighed for overnatning, tilmeldte jeg mig med banke hjerte sommerfesten. Det var f√łrste gang jeg skulle ud som Lis.

Da dagen kom, var jeg meget nerv√łs. Hvad var det, jeg have rode mig ud i? Hvad var det for nogle mennesker, jeg skulle m√łde? √Čn ting er at skrive sammen med dem – noget ganske andet at skulle m√łde dem.

Jeg beslutte, at kl√¶de om hjemme fra – for nu skulle det v√¶re, men at tage hjemme fra i damet√łj for f√łrste gang og s√• langt, det var ikke sjovt. Jeg var meget nerv√łs, men kom dog af sted.
F√łrste stop var ved Storeb√¶ltsbroen, hvor jeg skulle betale. Det viste sig, at det ikke var noget problem. De lagde ikke m√¶rke til, at jeg var en mand i damet√łj. Puha.
S√• gik turen over Fyn til Jylland og nordp√• mod √Örhus. P√• vejen op gennem Jylland stoppede jeg p√• en tank for at k√łbe cigaretter. Jeg gik med banke hjerte ind. Men der skete ikke noget. Da det blev min tur k√łbte, jeg mine cigaretter. Ingen s√• meget som kiggede efter mig.
Ud i bilen videre.

Da jeg ankom til det sted, hvor sommerfesten skulle v√¶re, var jeg igen nerv√łs. Var det nu det rigtige sted? Det m√•tte det v√¶re at d√łmme efter de mange biler, der holdt der. S√• jeg stod ud af billen og gik med banke hjerte op mod hovedd√łren og ringede p√•.
D√łren blev √•bnet, og jeg blev budt inden for. Puha – det var det rigtig sted!

Jeg gik rundt og hilste p√• de andre. Det viste sig heldigvis, at de var s√łde og rare, og pludselig var jeg ikke mere nerv√łs, s√• jeg faldt hurtigt i snak med dem.

Et par timer senere spiste vi. Dejlig mad fra grillen.
Det var en dejlig aften, og jeg fik snakke med mange af de andre. Men tiden l√łb alt for hurtigt. Jeg kom i seng kl. ca. 4.30 om morgen.
Det var en dejlig sammenkomst, og jeg hyggede mig gevaldigt. Jeg kan kun anbefale alle at deltage i s√•dan en sammenkomst, hvis man skal ud som pige f√łrste gang. Det er slet ikke s√• slemt, som man bilder sig selv ind.

Kærlig hilsen. Lis.