Anna Rohde er sprunget ud som transvestit og fort√¶ller den 13. marts 2002 om de f√łrste indtryk.

Vist 779 gange.
Anna Rohde, der er transvestit, skrev den 13. marts 2002 denne artikel om sig selv i postlisten Transgender DK.
Med Anna Rohdes tilladelse bringes artiklen i Vidensbanken.
Tina Thranesen.

* * *
Hej alle!
Jeg vil gerne fortælle jer lidt om, hvad der er sket for mig.
Jeg synes, det er kanon, at der sker s√• meget rundt omkring. Jeg ville gerne v√¶re mere aktiv selv, men jeg har problemer nok lige for tiden med at fors√łge at “springe ud“!!!

Jeg har snakket med nogle af mine venner om det, og de blev overraskende lidt overraskede, så det er jo positivt overraskende!!!
Jeg har ogs√• fortalt det til min mor. Hun blev overhovedet ikke overrasket, men svarede bare: “Det er nok fordi, jeg har givet dig en for feminin opdragelse!” (Hun har v√¶ret enlig mor, fra jeg blev f√łdt)! S√• jeg er glad for at have fortalt det.

Min kæreste er netop gået fra mig. Nok fordi det her transe-snak, har skræmt hende væk. Men det er jeg sådan set ikke så ked af. Nu Рefter hun skred Рhar jeg tid til mig selv. Jeg har stort set været klædt om hver dag efter arbejde, og det er fedt at kunne tage sin frihed til det.
Jeg har ogs√• vist mig frem for to gode venner. Det var ogs√• helt vildt fedt, for de syntes begge, at jeg s√• hamrende godt ud, og de st√łtter mig 100 % procent.
Det eneste, der √¶rgrer mig, er, at det er kommet ud p√• mit arbejde, hvor nogle folk fniser af mig, n√•r jeg g√•r forbi. Jeg m√• h√łre en masse dumme bem√¶rkninger. Jeg er faktisk offer for lidt mobning, og det er pisseflovt!!!
Jeg ville √łnske, at de havde lidt hjerne at t√¶nke med, men dem om det. Det kan v√¶re, jeg kan vende det til noget positivt i forbindelse med min springen ud!

Jeg kunne godt t√¶nke mig, hvis der er nogle eller nogen, der kunne t√¶nke sig at sludre med mig, da jeg tr√¶nger til nogle ligesindede at tale om det med! Helst nogen fra Jylland og gerne i vest, s√• vi kan m√łdes! Gerne nogen som vil med ud at shoppe eller spise eller biffe den. Og s√• gerne i alderen 20-30 √•r, der har lyst til at have det sjovt!!! Men ellers bare en at chatte med, selv om jeg helst vil m√łdes ansigt til ansigt.

Mange venlige hilsener til jer alle sammen og til alle andre.
Anna Rohde.