Anna Taylor. Hendes ægtemænd vidste ikke, hun var født som dreng. 18. august 2004.

Vist 556 gange.
Anna Taylor fra Cleethorpes, Lincs i England er 45 år. Hun har været gift to gange. Hendes første mand døde af kræft, da de havde været gift i 13 år. Hun har nu været gift i 5 år med sin anden mand, men de er blevet separeret.

Men Anna er født som dreng. Straks efter fødslen konstateredes det, at hendes genitalier ikke var helt rigtige. Lægerne anbefalede at vente med at få registreret den nyfødtes køn, men faderen ønskede en dreng og fik registreret den nyfødte som en dreng.
Men drengen fandt sig ikke til rette og som otte årig flyttede han til sin bedsteforældre, hvor han opvoksede som pige.
De første tre skoleår var han dog iklædt drengetøj i skoletiden. Så skiftede han skole og skolelederen accepterede, at registrere ham som pige.
Siden har Anna levet som pige – fuldstændig som alle andre piger. Hun fik enddog senere udstedt pas i sin kvindelige identitet.

Som 13 årig konsulteredes lægerne, for at hun kunne få kvindelige kønshormoner, men de ville ikke medvirke på grund af hendes unge alder.
I Amsterdam lykkedes det imidlertid at finde en læge, der var mere forstående og ordinerede hormonerne. Lægen forklarede imidlertid, at hun ikke kunne få foretaget kønsskifteoperation i pupertetsalderen. Hun skulle have været opereret som helt lille, men måtte nu vente, til hun var udvokset. Anna fik sin kønsskifteoperation tre dage efter hun fyldte atten år.

Anna blev gift. Hun fik aldrig fortalt sin mand, at hun var født som dreng. Et par år efter hendes første mand døde af kræft blev hun gift igen. Ægteskabet var ikke rigtigt lykkeligt og efter 5 år blev de separeret.
Anna er klar over, at begge hendes ægteskaber faktuelt på grund af den engelske lovgivning har været ulovlige, men hun har på grund af det pas, hun fik som ung, aldrig haft nogen problemer af den grund. (Og nu er den engelske lovgivning ændret).
Anna er ikke hendes rigtige navn. Det er ændret, da hun ikke ønsker at stå offentligt frem. Men hun ville gerne fortælle sin historie.