At blive et helt menneske: Om mit liv og min lange rejse mod erkendelsen

Vist 226 gange.

At blive et helt menneske
At blive et helt menneske

Titel At blive et helt menneske
Om mit liv og min lange
rejse mod erkendelsen
Forfatter Malene Andreasen
Forlag Lykkemalene
Udgivet 1. juni 2015
Antal sider 28
Sprog Dansk
ISBN-13 978-87-998320-0-2

Forfatteren, Malene Andreasen skriver om sin selvbiografi:
Jeg har tage en beslutning om at √¶ndre mit liv, g√łre op med den f√łlelse at skammet mig over mig selv. Det er ikke en let proces, alt det vi mennesker med vores k√łn ikke t√¶nker over, men tager for givet, skal der g√łres op med. Den skam og dermed et faktisk mindre selvv√¶rd over at ikke at have det st√•sted, som andre har og agere ud fra. Hvert hj√łrne i mig skal vendes, og hvert hj√łrne skal accepteres, som den kvinde jeg er. Det er faktisk en ret h√•rd proces, der kr√¶ver mod.
Jeg har PLIGT til at få det optimale ud af mit liv.
Jeg har RET til at blive m√łdt som den, jeg er.

* * *
Selvbiografien hos Docplayer.
Selvbiografien hos Yumpu.