LGBT Danmark blev i januar 2016 nomineret til AXGIL-prisernes Aktivistpris 2016. Prisen gik ikke til LGBT Danmark. 4. februar 2016.

Vist 138 gange.
Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce (CGLcc) afholder den 3. februar 2016 LGBT-milj√łets √•rlige prisuddelingsfest i Cirkusbygningen i K√łbenhavn.

Der uddeles priser i f√łlgende otte kategorier:
Medieprisen. Kulturprisen. Festprisen. Aktivistprisen. Erhvervsprisen. Detailprisen. Sportsprisen. Publikumsprisen.

Begrundelse for LGBT Danmarks nominering:
LGBT Danmark
LGBT Danmark
LGBT Danmark er nomineret til Aktivistprisen for sit mangeårige arbejde for LGBT-personers rettigheder i Danmark. Gennem det seneste år har LGBT Danmark haft et særligt fokus på unge transpersoners ringere psykosociale sundhed i sammenligning med resten af befolkningen. Det er blandt andet sket med et åbent brev til sundhedsministeren med en klar opfordring til handling.

Frem til 31. januar 2016 kan alle stemme på dem, som, de mener, fortjener at blive hædret med en pris.
Afg√łrelsen tr√¶ffes dels p√• baggrund af disse stemmer og dels af fagjuryer udpeget af arrang√łrerne, Copenhagen Gay & Lesbian Chamber of Commerce.

Ud over de otte priser, som alle kan v√¶re med til at stemme om, uddeler arrang√łrerne ogs√• √Üresprisen.
Navnet p√• √•rets modtager af √Üresprisen bliver afsl√łret den 3. februar 2016 ved prisuddelingsfesten i Cirkusbygningen.

Tilf√łjelse den 4. februar 2016.
LGBT Danmark fik ikke Aktivistprisen 2016. Den gik til Tommy Pedersen, der i flere år har sat LGBT-rettigheder og -vilkår på dagsordenen i medierne og hos politikerne.