B 62. Bilag 3. Dansk Regnbuerüd skrev den 24. marts 2023 til Sundhedsudvalget om at fü fortrÌde for udvalget for at forklare om, hvorfor kønsskifte til børn bør stoppes.

Vist 59 gange.
Dansk RegnbuerĂĽds skrivelse.

* * *
København, den 24. marts 2023

KĂŚre Sundhedsudvalg.

Ifm. den snartkommende 1. behandling den 9. maj af B 62 Forslag til folketingsbeslutning om forbud mod kirurgisk eller medicinsk kønsskiftebehandling af børn under 18 ür søger foreningen Dansk Regnbuerüd om udvalgsforetrÌde ved førstkommende lejlighed.

Vi ønsker at benytte et 15 minutters foretrÌde til at oplyse udvalget om vores forenings holdinger til kønsskifte til børn samt fremlÌgge en rÌkke argumenter for, hvorfor kønsskifte til børn bør stoppes jfr. B 62.

Vi vil derudover gerne til oplysning og baggrund forære hver af sundhedsordførerne den nyligt udgivne bog Time to Think: The Inside Story of the Collapse of the Tavistock’s Gender Service for Children. Bogen beskriver forløbet, der kulminerede med nedlukningen af Storbritanniens svar på Sexologisk Klinik, der som i Danmark siden 2015 har udført kønsskifte på børn efter samme ‘bekræftende’ udrednings- og behandlingsmodel.

Dansk Regnbueråd er en relativt nystiftet LGBT-organisation i Danmark, der arbejder for at få bremset den identitetspolitiske diskurs, som har bredt sig til alle samfundslag og institutioner – og som i vores optik skader alt fra biologiske kvinders rettigheder, børns psykiske/fysiske helbred og retssikkerhed – til selve den fremtidige accept af regnbuepersoner i Danmark.

Man kan finde flere informationer pĂĽ vores hjemmeside www.danskregnbueraad.dk.

Vi ser frem til at høre fra jer.

De venligste hilsner

Marcus Dib Jensen, formand
Jesper W. Rasmussen, nĂŚstformand

* * *
Folketingets journal med bilag 3, henvendelse fra Dansk RegnbuerĂĽd.
Bilag 3. Henvendelsen fra Dansk RegnbuerĂĽd i pdf-format hos Folketinget.