Bilag 3. Spgsm. 3. Henv. af 19. april 2021 fra Jacob Georg Naur om, at noget tyder pü, at juridisk kønsskifte fører til livsvarige skader. Svar 26. april 2021.

Vist 154 gange.

Jacob Georg Naur skrev dateret den 19. april 2021 til LigestillingsudvalgetB 80. Bilag 2. Samling 2020-21 – om ikke at indføre ret til juridisk kønsskifte for børn.
Ligestillingsudvalget stillede den 22. april 2021 spørgsmmĂĽl nr. 3 – Alm. del. Samling: 2020-21 – om, at ministeren bedes kommentere henvendelse, til indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek (S), der svarede den 26. april 2021.
(Jacob Georg Naur skrev noget lignende den 23. november 2020 til Ligestillingsudvalget – bilag 22, samling 2021-21.)

Indhold
Skrivelsen
Spørgsmület
Svaret

[Til indhold] Skrivelsen fra Jacob Georg Naur
Aarhus 19.04.2021

Til Ligestillingsudvalget

Vedr. B 80 Forslag til folketingsbeslutning om, at regeringen pülÌgges ikke at indføre en ret til juridisk kønsskifte for børn

Ud over at LGBTQI-ideologien er en ideologi, og for sü vidt antager verden ser ud pü en bestemt müde uden nødvendigvis at have stemt antagelserne af med verden selv, er der noget, der tyder pü, at ideologien ikke mindst er understøttet og udbredt gennem tunge kapitalinteresser, der har en vilje til at skabe et behov for kønsskifte hos børn for at kunne fastholde dem som betalende kunder resten af deres (ødelagte) liv.

Se gerne artiklen, “How LGBT Nonprofits And Their Billionaire Patrons Are Reshaping The World her”:
https://www.theamericanconservative.com/articles/how-lgbt-nonprofits-and-their-billionaire-patrons-are-reshaping-the-world/

Jeg skal kort citere kernen

Translation: A medical corporation with a vested interest in encouraging people to identify as transgender is directly funneling money and assets to its philanthropic foundation so that the foundation will do that encouraging on its behalf, thereby bringing more money and more clients (for life) to that corporatioY.”

Juridisk kønsskifte er antagelig et “gateWay drug”, der leder til et senere oplevet nedicinsk og operationelt behov for et transseksuelt indgreb (kastration).

Som far til snart 3 teenagedøtre har jeg selv oplevet, hvordan kønsforvirring kan brede sig som et modefÌnomen pü en efterskole. Det er i øvrigt veldokumentet, at kønsforvirring opstür i klynger hos unge mennesker. Med andre ord er det ikke alle ønsker fra en teenager, vi skal opfylde uden yderligere omtanke.

Endelig skal det med, at medicinsk blokering af kønsudviklingen ofte er uafvendelig, og personen vil typisk have skader for livet. Transseksuelle operationer er endelig forbundet med vÌsentlige, permanente fysiske komplikationer, der løbende skal udbedres. Og det er medicinalindustrien jo glade for.

I Danmark er vi slemme til falsk problemimport fra USA’s venstrefløj (Black Lives Matter, islamofobi osv.).
Og det er dumt gjort, men sĂĽ mĂĽ vi ogsĂĽ vĂŚre hurtige til at tage “vaccinen” mod de mest idiotiske idĂŠer, nĂĽr USA trods alt ogsĂĽ gør dem tilgĂŚngelige pĂĽ markedet.

Jeg henviser til følgende litteratur, der er udgivet indenfor de seneste 3 ür om emnet:
Irreversible Damage: The Transgender Craze Seducing Our Daughters” af Abigail Shrier
Barnes & Noble om: When Harry Became Sally: Responding to the Transgender Moment” af Ryan T. Anderson
The Rise and Triumph of the Modern Self: Cultural Amnesia, Expressive Individualism, and the Road to Sexual Revolution” af Carl R. Trueman

Argumentet lyder ofte, at juridisk kønsskifte vil hjÌlpe den unge til at fü det bedre og undgü det frygtede selvmord. Et overvÌgtigt barn für det ogsü bedre ved at spise en masse slik. Et barn med ADHD für det ogsü bedre, hvis vi giver det hash. Min politikerlede lindres kraftigt af at se Mette Frederiksens bilede brÌnde i gaderne.

Men skal vi lyve for det kønsforvirrede barn om den biologiske virkelighed? Skal vi lade det overvÌgtige barn spise sig ihjel? Skal vi give hash til børn med ADHD? Skal jeg have lov at danse rundt i gaderne med krav om at klynge politikerne op, for sü für jeg det bedre?

Skal følelser respekteres ved lov?

Vi vil alle gerne gøre det bedst muligt for vores børn. Som voksen skal man dog vÌre klar til at püføre sine børn visse lidelser i en højere sags tjeneste.

Min yngste datter bryder sig süledes virkelig ikke om at lave matematik. Det gør hende faktisk rigtig frustreret og ked af det. Hun grÌder og vil hellere lege med Lego pü sit vÌrelse. Skal hun sü ikke lÌre matematik? Er det et overgreb, nür jeg (sødt og venligt, men bestemt) sÌtter mig med hende og laver brøker i hendes opgavehÌfte?

Er min datters følelser for ikke at lave matematik mindre Ìgte og mindre hürde for hende end eventuelle følelser knyttet til sit køn? Jeg indestür til fulde for, at hendes følelser er Ìgte.

Skal matematikundervisning reserveres til dem, der kan deltage med glĂŚde?

I forhold til kønsforvirrede børn bør vi i stedet efter min forstĂĽelse af emnet praktisere det, der hedder “watchful waiting”. Statistisk set ender de fleste kønsforvirrede med “bare” at springe ud som helt normale bøsser og lesbiske. Og fred vĂŚre med det.

Den vej, juridisk kønsskifte leder til, kan i stedet føre til, at vi ødelÌgger folks kroppe og gør dem til livslange patienter. Og hvorfor? Fordi vi ikke tog os sammen som voksne og sagde:

”Ja, jeg anerkender, at det ikke er let for dig. Livet er dog sjældent let for nogen. Og da slet ikke for teenagere. Så nu ser vi lige tiden an, og så kan du, når du bliver voksen, tage din egen beslutning om juridisk kønsskifte og transseksualitet.”

Vh
Jacob Georg Naur

Ps. min lille datter er faktisk enormt dygtig til matematik. Ja, faktisk strĂĽlende. OvenstĂĽende beskrivelse passer bedre pĂĽ mig selv. Derfor blev jeg kun jurist. Men jeg tror, I bedre fatter det, hvis jeg bruger min datter som eksempel. Der er ikke meget social kapital knyttet til gamle, sure mĂŚnd.

* * *
[Til indhold] Spørgsmül
Ministeren bedes kommentere henvendelse af 19. april 2021 fra Jacob Georg Naur, Aarhus C, jf. B 80 – bilag 3.

[Til indhold] Svar
Jacob Georg Naur anfører i sin henvendelse en rÌkke argumenter for, hvorfor han mener, at personer under 18 ür ikke skal have mulighed for juridisk kønsskifte.

Henvendelsen viser først og fremmest, at der er forskellige holdninger til det spørgsmül.

Under 1. behandlingen af B 80 den 13. april 2021 har jeg i min ministertale redegjort for baggrunden for regeringens ønske om at indføre mulighed for juridisk kønsskifte for personer under 18 ür.

Jeg kan henholde mig til min ministertale og har ikke yderligere kommentarer til henvendelsen fra Jacob Georg Naur.

Med venlig hilsen
Kaare Dybvad Bek

* * *
Folketingets journal vedrørende henvendelsen fra Jacob Georg Naur – B 80, bilag 3.
Henvendelsen fra Jacob Georg Naur – B 80, bilag 3 – hos Folketinget i pdf-format.
Folketingets journal vedrørende spørgsmül 3 om bilag 3 til B 80 og svaret.
Spørgsmül 3 om bilag 3 til B 80 og svaret hos Folketinget i pdf-format.