Beaumont Society.

Vist 445 gange.

Beaumont Society
Beaumont Society

Beaumont Society
London
England

Englands længst eksisterende forening for transpersoner stiftet i 1965.
The Beaumont Society blev startet af fire personer fra England, der var medlem af Viginia Prince organisation Phi Pi Epsilon, som betyder Full Personality Expression forkortet FPE, og som udgav tidsskriftet Transvestia.

En europ√¶isk afdeling af af FPE blev dannet med en afdeling i England med navnet Beaumont Society efter Charles d’Eon de Beaumont, i Frankrig med navnet “ABC” og i Skandinavien med navnet FPE-Northern Europe (FPE-NE).

The Beaumont Society blev stiftet i Hampstead i sommeren 1965 med det formål at:
  1. udbrede information, √łge offentlighedens og l√¶gers kendskab til transvestisme og
  2. give transvestitter mulighed for socialt samvær med hinanden.

Alga Campbell blev valgt som pr√¶sident, Sylvia Carter blev sekret√¶r og Alice, der fik medlemsnummer 100 blev valgt som The Beaumont Society’s overs√łiske kontakt, da hun talte fransk og flere andre europ√¶iske sprog.
Til stede var endvidere amerikaneren Gisellea, der var medlem af FPE i Californien, men boede i Europa.

Alga Campbell besluttede, at alle medlemmer skulle have et medlemsnummer. Der blev startet med medlemsnummer 100. Derefter blev medlemsnumre tildelt således at hvert andet nummer var over 100 og hvert andet under 100 for på den måde at få det til at se ud, som om der var mange flere medlemmer, end tilfældet var.

The Beaumont Society havde fra starten n√¶sten lige s√• mange overs√łiske medlemmer som fra England.

Det f√łrste medlemsm√łde blev holdt p√• et hotel i Southampton i 1966. Der var tolv deltagere incl. to hustruer.

I 1966 var det i England ikke ulovligt for m√¶nd at f√¶rdes offentligt kl√¶dt som kvinder, men der var ingen eller kun ringe forst√•else i befolkningen eller hos politiet for transvestisme. Det skete derfor ikke s√• sj√¶ldent, at transvestitter blev anholdt – ikke for at v√¶re kl√¶dte som kvinder, men for forstyrrelse af den offentlige orden, da den almene opfattelse var, at de kun var if√łrt kvindet√łj for at tiltr√¶kke m√¶nd for at f√• homoseksuel kontakt.
Der herskede blandt transvestitter også en udbredt frygt for forhånelse, afpresning og skilsmisse.

Primært på grund af denne opfattelse af, at transvestitter var homoseksuelle bestemtes det, at der som medlemmer kun kunne optages heteroseksuelle for på den måde at tilstræbe af få aflivet denne forkete opfattelse af transvestitters seksuelle orientering.

Pamela udf√¶rdigede det f√łrste nummer af “Beaumont Bulletin”, som blev det officielle nyhedsbrev for the Beaumont Society. Det var p√• tre sider. I 1968 var det p√• otte sider trykt i farver og udkom hver anden m√•ned.

I 1969 blev der holdt store middage i underafdelinger af the Beaumont Society i Skotland, Leicester og London med deltagelse af Viginia Prince.

Medlemsskab kostede i 1970 tre £ om året.

I 1972 blev the Beaumont Society omorganiseret, idet flere afdelinger blev til selvstændige foreninger.
Ligeledes i 1972 blev der holdt en stor gallamiddag i BBC’s Forum Restaurant. BBC lavede herunder en reportage med interviews, som blev udsendt over BBC verdenomsp√¶ndende nyhedsradio.
Der deltog 140 transvestitter og 25 hustruer i gallamiddagen.

I 1974 arrangerede The Beaumont Society den f√łrste konference i “moderne tid” om transvestisme og transseksualisme. Den blev holdt p√• Leeds University og igen i 1975, hvor den blev holdt p√• Leicester University.

I 1975 stiftedes Beaumont Trust” under The Beaumont Society. Det var en gruppe best√•ende af personer med viden p√• et h√łjt fagligt niveau om l√¶gelige, sundhedsm√¶ssige, sociale og juridiske omr√•der, som skulle bemande en telefonhj√¶lpetjeneste, skrive pj√¶cer, artikler og taler om transvestisme og transseksualisme.

Alga Campbel stoppede i 1976 som formand. Som ny formand valgtes Sylvia Carter og Alice med medlemsnummer 100 fik tittel af vicepræsident.
Steve Whittle var på det tidspunkt blevet medlem af The Beaumont Society og hjalp med udfærdigelse af Beaumont Bulletin.

I 1977 skete der igen skift i ledelsen, idet Sylvia Carter stoppede som præsident efter kun eet år på posten.
Som ny pr√¶sident valgtes Alice L. (medlemsnummer 100) og “Overseas Co-ordinator” samt redakt√łr af Beaumont Bulletin.
Janet Rainer overtog posten som redakt√łr af Beaumont Bulletin i 1979.

Meriel Latham overtog funktionen som pr√¶sident i 1984. Alice L. fortsatte som “Overseas Co-ordinator”

Vedtægterne for The Beaumont Society blev gennemgribende revideret i 1986.

Helen Fisher blev præsident for The Beaumont Society i august 1988

I 1990 blev Janett Scott præsident Рen post, som hun fortsat bestrider i 2006. Gennem hendes formandstid har The Beaumont Society været gennem en omfattende modernisering, herunder etablering af en omfattende hjemmeside.

Kay West blev præsident for The Beaumont Society i marts 2011.