Bente for anden gang. 9. januar 2009.

Vist 452 gange.

Nytårskur 2009 i Vejle
Nytårskur 2009 i Vejle
Af Bente Thorsen den 9. januar 2009.
Nytårskur fredag den 9. januar 2009 i TiD i Vejle.
Nu skal jeg jo ikke fort√¶lle hele verden hver eneste gang jeg m√łdes med andre transvestitter og nyder aftenen kl√¶dt som kvinde. Men det falder naturligt, at g√łre det alligevel, for det er s√•dan en gl√¶de at m√łdes med de s√łde mennesker, og jeg f√łler allerede, jeg er godt p√• vej ind i milj√łet.

P√• mit f√łrste m√łde i november var jeg noget af en amat√łr, og jeg f√łlte lidt, at jeg var en smule bondsk i min p√•kl√¶dning. Den gang havde jeg p√• en bl√•violet overdel og et sjal som changerede i lignende farver, et smykke, som jeg havde l√•nt af konen, en sort og hvid, storm√łnstret nederdel, sorte str√łmper – og herresko!
Denne gang var jeg bedre stillet. P√• forrige m√łde k√łbte jeg en paryk, som er meget bedre end den, jeg havde i november, og jeg havde en sort kn√¶lang kjole med en sort og s√łlvglitrende overdel over. Jeg havde en af min kones flotteste halsk√¶der p√•, det synes jeg i hvert fald selv. Naturfarvede str√łmpebukser og et par nyindk√łbte damesko bidrog til at fuldende den dejlige fornemmelse af at fremst√• feminint.

Jeg kan ikke kl√¶de om hjemme, da der er for stor trafik af to teenage-drenge som kommer og g√•r – og naboerne skal heller ikke se noget. S√• jeg satte mig i bilen i K√łbenhavn og begyndte turen til Vejle kl√¶dt som den mand, de fleste kender. Undervejs standsede jeg i K√łge, hvor jeg fandt et selvbetjent solcenter. Her betalte jeg for en kabine, hvor jeg skiftede og p√•f√łrte l√¶bestift og mascara. Herret√łjet blev p√¶nt pakket sammen, og s√• kunne jeg g√• ud i mit nye, dejlige t√łj.
En ung mand var på vej ind i solcentret, da jeg gik ud, men bortset fra en vis overraskelse fra hans side, skete der ikke mere ved det. Jeg havde omkring hundrede meter at gå hen til bilen, og det var en meget stor tilfredsstillelse.

Jeg havde aftalt med Tina Thranesen om at m√łde hende ved Storeb√¶ltsbroen, s√• vi kunne k√łre sammen resten af vejen. Det blev en rigtig hyggelig tur b√•de frem og tilbage. Vi fik sludret en del. Det var meget hyggeligt endelig at m√łde personen bag den imponerende Vidensbank.

Irene Haffner har skrevet et godt referat om m√łdet her i Videnbanken, s√• jeg g√•r ikke i detaljer om selve sammenkomsten. Det var meget hyggeligt for mig at v√¶re sammen med alle de s√łde og hyggelige transvestitter. Det betyder s√• meget at have denne mulighed for at m√łde andre og selv v√¶re omkl√¶dt som kvinde sammen med andre.

Tak til jer alle for at g√łre det s√• meget nemmere for mig at tage mine f√łrste skridt ud af skabet som transvestit!