Børne- og ungdomspsykiatrisk Center, afd. Bispebjerg.

Vist 780 gange.
Børne- og ungdomspsykiatrisk Center, afd. Bispebjerg
B195 Ambulatorium for unge
Lersø ParkallÊ 107, 1.,
2100 København Ø.
Tlf.: 38641220
E-mail: rhp-B195@regionh.dk

Transkønnede børn og unge für en del af deres udredning og behandling hos Børne- og ungdomspsykiatrisk Center, afd. Bispebjerg.

At en del af udredningen og behandlingen foregür i psykiatrien skyldes, at de har ekspertise til at vurdere, om barnet eller den unge har psykiske vanskeligheder, der vil kunne komplicere det videre forløb. Samtidig har centeret erfaring med at hjÌlpe og støtte børn og unge, der sideløbende med deres transkønnethed slüs med andre problemer, som f.eks. angst eller depression.

Hvor lÌnge forløbet i Børne- og ungdomspsykiatrisk Center varer, afhÌnger af en individuel vurdering, men børnene/de unge og deres pürørende vil løbende blive inddraget og vÌre med til at trÌffe de endelige beslutninger.

Børne- og ungdomspsykiatrisk Center, afd. Bispebjerg beskĂŚftiger sig overordnet med unge i alderen 14 – 17 ĂĽr med forskellige former for psykiske lidelser og forstyrrelser. De psykiske vanskeligheder skal vĂŚre af en sĂĽdan art eller svĂŚrhedsgrad, at de ikke lader sig undersøge/behandle ved privat-praktiserende speciallĂŚger i børne- og ungdomspsykiatrien i den unges hjemkommune eller ved Psykologisk PĂŚdagogisk RĂĽdgivningsregi (PPR).