Deanne Dudley sprang ud som transvestit under sit bryllup i 2005.

Vist 508 gange.

Deanne Dudley og hustruen Robyn
Deanne Dudley og hustruen Robyn
Dean Dudley, 35 år fra Barnsley, South Yorkshire, England, er fabriksarbejder i Sheffield.
Da han i 2005 blev gift med Robyn Overton, 28 år, var det kun hende, der kendte til hans transvestisme.

De mødte tilfældigt hinanden i 2003 på dametoilettet på et Chicago Rock Cafe in Barnsley, hvor Dean var der som Deanne. Deanne så, at Robyn forsøgte at bringe orden i sit hår med fingrene, og tilbød hende at låne sin hårbørste. Først, da Deanne talte, opdagede Robyn , at Deanne var en mand. Det tog hun ganske roligt. De snakkede lidt med hinanden og udvekslede telefonnumre. Det førte til mere og endte med, at de blev gift i 2005.

Dean og Robyn
Dean og Robyn
Ved receptionen efter selve bryllupceromonien forsvandt Dean en kort tid for at vende tilbage som Deanne – klædt i en hvis hellang selskabskjole.
Flere bl.a. Deans tante spurgte, hvor Dean var blevet af. Først lidt efter lidt fandt de ud af, at Dean faktisk var til stede i skikkelse af Deanne.
Familien tog det ganske afslappet.
Under bryllupsceromonien var Dean klædt som mand i jakkesæt, da han ikke ville stjæle billedet fra Robyn, der var iført en dybblå brudekjole.
Efterfølgende er det blevet alment kendt, at Dean er transvestit – ogsÃ¥ pÃ¥ hans arbejde. Overalt bÃ¥de i familien og pÃ¥ arbejdet er det blevet taget ganske afslappet. Dog vil hans moder ikke rigtigt tale om det.

Deanne og Robyn
Deanne og Robyn
Dean har fortalt, at han har klædt sig i dametøj helt tilbage fra han var 6 år. Han har formået at holde det skjult både for sin mor, sin øvrige familie, venner og bekendte.
Når han tager på diskotek, så tager det ham ti minutter at gøre sig klar som Dean, medens det tager to en halv time at gøre sig klar som Deanne.
Han og Ronbyn tager ofte p̴ diskotek sammen Рog for det meste med Dean som Deanne.

Brylluppet blev filmet af den engelske fjernsynskanal Sky One til brug i en udsendelse om kvinder – Transvestite Wives – der gifter sig med transvestitter og udsendt den 10. januar 2008. Da udsendelsen blev optaget i programoversigterne, resulterede det i en massiv omtale i medierne.

* * *
Artikel den 10. januar 2008 hos Daily Mail om Dean/Deanne.