Drengen med kjolen

Vist 208 gange.

Drengen med kjolen

Titel Drengen med kjolen
Original titel The boy in the dress
Forfatter David Walliams
Illustreret af Quentin Blake
OversĂŚttelse Jens Christiansen
Forlag Sohn
Udgivet 7. september 2013
Sprog Dansk
Antal sider 227
ISBN-13 9788771220780
  Børnebog

Forlaget skriver:
Drengen med kjolen handler om 12-ĂĽrige Dennis, som bor alene med sin far og storebror og savner sin mor, der ikke bor hjemme mere. Uden hende er livet grĂĽt og kedeligt.
De eneste lyspunkter i Dennis’ liv er hans bedste ven, Darvesh, som han spiller fodbold med pĂĽ skoleholdet – og sĂĽ selvfølgelig det nummer af modemagasinet Vogue, som Dennis gemmer under sengen.
En dag opdager skolens mest populÌre pige, Lisa, at Dennis interesserer sig for mode, og hun inviterer ham hjem og viser ham alle sine modeblade og alt sit tøj.
Endelig har Dennis fundet en at snakke med, men da Lisa overtaler ham til at prøve den kjole, han bedst kan lide, tøver han først, men lader sig sü overtale.
Først narrer ‘Denis’ den lokale kioskmand og derefter hele skolen, da Lisa tager sin franske udvekslingselev med i skole. Men det gĂĽr galt: Dennis bliver afsløret og udvist fra skolen for at gĂĽ i pigetøj.
Det var vÌrre, for Dennis er fodboldholdets stjerne, og da der netop er finale nÌste weekend, er gode rüd dyre. Heldigvis er de andre spillere solidariske med Dennis, og sü er der bygget op til den helt store komiske og forløsende finale!

* * *
Omtale af bogen hos CDON.com, hvor den ogsü kan købes.