Eduardo Padilla og Ramón Martínez, transprostituerede dræbt tirsdag den 21. april 2009 i Santiago, Den Dominikanske Republik.

Vist 450 gange.
Både den 23 årige Eduardo Padilla og den 26 årige Ramón Martínez, der begge var kendte som transprostituerede, havde været udsat for en barbarisk mishandling Рtortur Рinden de blev dræbt, ja nærmest henrettet.

Den ene af dem var blevet dolket 40 gange, havde f√•et √łjnene stukket ud og havde kraftige slagm√¶rker og stikm√¶rker p√• k√łnsorganer, arme, ansigt og p√• andre dele af kroppen.

Den anden var blevet dolket mange gange, havde brændemærker og brækkede ben og var blevet anbragt i en sæk med bundne hænder.

Det er ikke oplyst hvem af dem, der havde hvilke skader, ligesom der ikke foreligger yderligere oplysninger om de dræbte, om baggrunden for drabene, eller hvordan de blev begået.

Politiets talsmand, Jes√ļs Cordero Paredes har oplyst, at ligene blev fundet i det nordlige Santiago. Identiteten p√• de dr√¶bte transvestitter blev f√łrst fastlagt, da deres identitetspapirer blev fundet cirka en kilometer fra ligene.

Efter oplysninger fra de dræbtes bekendte har politiet anholdt to mænd for drabene, men politiet vil ikke oplyse de anholdtes identitet.

* * *
Artikel den 28. april 2009 hos ON Top om drabene.