En ny √•ben d√łr. To e-mails. Fra √©n, der gerne vil have et r√•d, og fra et par, der gerne vil hj√¶lpe. 10. november 2004 og 4. december2004.

Vist 185 gange.
Den 10. november 2004 modtog jeg en e-mail fra en mand, som bad om et nogle r√•d. Det er ikke uds√¶dvanligt. Faktisk f√•r jeg mange e-mail, hvor afsenderen sp√łrger om b√•de det ene og det andet eller vil h√łre min mening om noget. Men denne var noget for sig selv.
Jeg har selvf√łlgelig svaret, s√• godt jeg kunne, og bad samtidig om tilladelse til at bringe e-mailen i Vidensbanken, da jeg syntes, at den var s√• interesant, at andre ogs√• burde have gl√¶de af den.
Tilladelsen blev givet mod at udelade navn.
E-mailen bringes herunder.
1. december 2004.
Tina Thranesen.

Den modtagne e-mail:
Dato: 10. november 2004 kl. 1150.
Emne: “En ny √•ben d√łr”.
Hej Tina!!

Jeg er en ung mand omkring de tredive. Jeg er lykkelig gift med en vidunderlig kvinde p√• samme alder, som jeg elsker overalt p√• jorden. Vi har et godt sam- og sexliv, forst√•r og respektere hindanden. Derfor ved hun ogs√• at jeg er fetichst med stort F. Jeg t√¶nder vildt p√• n√•r hun kl√¶der sig op i de typiske ting som vi m√¶nd t√¶nder p√• (H√łjh√¶lede stilletter, hofteholdere, stay-ups, flot sexet kjole osv.). Det g√łr vi regelm√¶ssigt, hvor vi begge kl√¶der os op (Jeg i p√¶nt jakkes√¶t), s√• laver vi en god romantisk middag, snakker med hindanden, hygger os og som regel ender vi inde i sengen, hvor hun beholder hele herligheden p√• under akten, hvilket g√łr mig helt vildt euoforisk. Jeg elsker det virkeligt.

Her i weekenden kom vi (Som s√• mange gange f√łr) til at snakke om fetichisme. Jeg udtrykte, som altid, at vores lille fetich-leg, elsker og nyder jeg i fulde drag. S√• konfrontere hun mig med det: “Jeg har gemmen det sidste √•rs tid obsereveret dig og set sm√• tegn p√• det!! Kunne du godt SELV t√¶nke dig at if√łre dig damet√łj!?? Mig g√łr det ikke noget?? Men jeg ved ikke hvordan jeg ville reagere hvis du udlever det?? Men det tager vi hen ad vejen!!”

Jeg blev helt paf, m√•l√łs, lamsl√•et og hjeret for op i halsen p√• mig. Heldigvis havde vi f√•et et par glas r√łdvin eller tre, s√• efter en l√¶ngere t√¶nkepause, fik jeg fremstammede et JA!! Ja for pokker!! Jeg blev virkelig vildt ophidset af tanken. Jeg har aldrig t√¶nkt p√• det f√łr, eller ogs√• s√• har jeg fortr√¶ngt det godt og grundigt. S√• sagde hun: “Jamen!! S√• hj√¶lper og st√łtter jeg dig s√• godt jeg kan!! Vi kan g√• i butikker sammen, du kan l√•ne et par af min nejlonstr√łmper, hvis du selv vil pr√łve sko. Men du m√• jo forst√• at jeg ikke ved hvordan jeg selv vil reagere ved at se dig i damet√łj og sko?? M√•ske mister jeg helt lysten til dig og s√• har vi virkelig et stort problem i vores, ellers s√• velfungerende forhold!? Men det m√• vi jo l√łse hen af vejen!!”

Og det m√• jeg jo give hende ret i. Du kan kan godt forestille dig hvad resten af weekendens samtaleemne var. Vi mener begge to at kummunikationen mellem os, er yderst vigtig. Og at vi virkelig udtrykker vores inderste tanker og specielt f√łleser og bruger dem som base for det videre forl√łb (Dette g√¶lder for √łvrigt alt i et forhold). Jeg m√• vikelig indr√łmme at jeg f√łler at jeg er kommet 1000 gange n√¶rmere hende og elsker hende nu blot endnu mere, fordi hun viser mig denne tillid og tiltro. Jeg skal lige tilf√łje at jeg under ingen omst√¶ndheder, vil have at HUN skal slutte med at kl√¶de sig op for mig. TV√ÜRDIGMOD!!

N√•!! Jeg har faktisk g√•et og kigge p√• specielt sko og undert√łj her de sidste par dage og fandt faktisk et par h√łje sko i g√•r, som jeg k√łbte. Det var noget uvant at pr√łve dem og jeg kiggede nerv√łst rundt p√• folk. Men de bem√¶rkede det knapt nok. Ekspedienterne var heldigvis meget flinke, hj√¶lpsomme og gav r√•d og vejlednig. Det var virkelig en forn√łjelse, samtidig var det utroligt pirrende og stimulere. Da jeg kom hjem ville hun se dem p√•, hvilket var utroligt sk√łnt, stimulerende og meget ophisende. Det f√łltes n√¶rmest naturligt for mig (Lidt sv√¶rt at g√• i, men det skal jeg nu nok l√¶re). Min frue sagde, at det var uvant at se mig i, men at det ikke generede hende. Hun sagde ligeledes at hun ikke f√łlte nogen ophidselse overhovet, hun var bare glad for at se mig glad (Vidunderlig kv√≠nde).

Nu gl√¶der vi os begge til det videre forl√łb, men er samtid lidt bange for, hvad der kan ske af negative ting.
Har du nogle r√•d tips og id√©er til hvordan vi skal forholde os fremover, s√• det ikke ender galt?? Hvad jeg kan g√łre?? Hvad hun kan g√łre?? Hvad vi begge kan g√łre?? Lige nu tager vi et skridt af gangen (Ganske sk√łnt i et par h√łje h√¶le!!). Vi er ogs√• forberedt p√• at skulle tage et par skridt tilbage engang imellem. Findes der andre par derude, som man kan komme i kontakt med, som lever med dette?? Det skal lige tilf√łjes at jeg mener at jeg ikke er transvestit eller transexuel, da jeg i dagligdagen eller i offentligheden er MAND og vil fortsat leve s√•danne. Dette er blot en st√¶rk fetichisme, som jeg vil udleve derhjemme, enten alene eller sammen
med hende, hvad vi nu finder ud af!?

Ellers tak for en god hjemmeside, hvor flere af dine artikler har give mig en st√łrre indsigt i dette!!

Jeg gl√¶der mig virkelig til at h√łre fra dig og skriver til dig senere hvordan det g√•r!!

Hilsner fra (Navn udeladt).

* * *
En ny √•ben d√łr – E-mail nr. 2
Inger og Mette Kristensen har skrevet en meget venlig e-mail til mig som reaktion p√• den e-mail, jeg den 1. december 2004 under titlen “En ny √•ben d√łr – En modtaget e-mail” oploadede her i Vidensbanken.
Inger og Mette bad mig videresende den til parret, der skrev e-mailen “En ny √•ben d√łr”, da de gerne vil yde parret st√łtte og hj√¶lp. Det har jeg selvf√łlgelig gjort.
Ud over at tilbyde st√łtte og hj√¶lp, s√• er Inger og Mettes e-mail ogs√• i sig selv dejlig l√¶sning.
Med tilladelse bringes Inger og Mettes e-mail.
4. december 20904. Tina Thranesen.

Den modtagne e-mail:
Dato: 4. december2004 kl. 0016.
Emne: “Svar: En ny √•ben d√łr”.
Hej Tina.
Vi har m√łdt dig i Randers for et par √•r siden, men vi fik ikke rigtig hilst p√• hinanden. I Randers var vi ogs√• sammen med Henriette og Lis, hvor vi bl.a om l√łrdagen var i byen og ose.
Under et bes√łg i K√łbenhavn, har vi ogs√• v√¶ret ude hos Quickie og Jeanette.
Vi har netop l√¶st mailen som du har viderebragt “En ny √•ben d√łr”.
Vi (min kone og jeg) er et lykkelig gift par gennem ni √•r. For 7 √•r siden startede vi n√¶sten som det her par. Det har udviklet sig derhen, at jeg ofte kl√¶der om til “Mette”. Vi hygger os meget sammen hjemme fredag og l√łrdag aften med god mad og vin, men kommer ogs√• en gang i mellem ogs√• ud som to veninder p√• shopping.
Men vejen hertil har v√¶ret lang. Det startede med spartansk omkl√¶dning, herefter sminke. Derefter blev lysten til at v√¶re en “rigtig” kvinde st√łrre og der m√•tte f√łrst en billig, senere en dyr paryk og bryster til. Tanken omt komme ud p√• gaden var ogs√• f√łrst en urealistisk dr√łm, som senere blev et m√•l der skulle afpr√łves. Dette har der ogs√• v√¶re op- og nedture ud af.
Vi har gennem de sidste 7 √•r l√¶rt en del ting om os selv, at leve som mand og kone og ind i mellem som to veninder. Vi har f√•et tacklet de problemer det uvilk√•rligt giver at leve som “to personer”.
Ligeledes har vi l√¶rt en del om at anskaffe af alt det som en “kvinde” m√• have.

Vi kunne godt t√¶nke os at snakke (skrive) med parret her, da vi dels f√łler at vi har v√¶ret der hvor de nu er, og m√•ske kan hj√¶lpe med nogle af de sp√łrgsm√•l der dukker op, – hvis vi alts√• kan.
Vi håber at du vil videresende denne mail (eller noget af den) til parret her.
Tak for en dejlig hjemmeside, som vi ofte kigger forbi.
Knus Inger og Mette.