En transseksuel "familie". 7. januar 2011.

En mand fik en kønsskifteoperation og blev en kvinde. En kvinde fik en kønsskifteoperation og blev en mand. Nu danner de par. Den enes søn er ved at skifte køn til kvinde.

Dominik Sejda var født som kvinde og fik navnet Ilona Tomeckova.
Andrea Kajzarova blev født som mand og fik navnet Tomas Kajzar.

Da Dominik var kvinden Ilona fødte hun en søn, der fik navnet Radim, som nu er i processen mod et kønsskifte til kvinde med navnet Viktoria.

For femten ür siden forlod Ilona fra det østlige Tjekkiet sin mand og deres lille søn og flyttede til Prag. Hun var transseksuel og gennemgik et kønsskifte til mand og tog navnet Dominik Sejda.
Efter at vÌre blevet mand var det svÌrt for Dominik Sejda at finde en kvindelig partner, men for to ür siden mødte han Andrea Kajzarova.

Da de mødte hinanden havde Andrea Kajzarova stadig sine mandlige kønsorganer, men har nu füet foretaget kønsskifteoperation.
Da de have kendt hinanden i fire mĂĽneder, flyttede de sammen.
Andrea fortalte, at Dominik havde en charme, som gjorde, at det var den fyr, hun gerne vil tilbringe sit liv sammen med.

Efter at have mødt Andrea besluttede Dominik at søge kontakt til sin tidligere familie og erfarede da, at sønnen Radim var i gang med processen mod et kønsskifte til kvinde med navn Viktoria.
Viktoria fortale, at en sexolog i maj 2010 sendte hende til forskellige undersøgelser – og hun fik stillet diagnosen transseksuel.

* * *
The Daily Chilli bragte den 7. januar 2011 en artikel om sagen. The Daily Chilli findes ikke mere.
Artiklen om sagen i pdf-format.