Oplev Europa (Europa-Huset), EU InfoPoint, Europa-Parlamentets informationskontor og Europa-Kommissionens repræsentation i Danmark.

Oplev Europa
Europa-Parlamentets informationskontor i Danmark
Europa-Kommissionens repræsentation i Danmark
Gothersgade 115,
1123 K√łbenhavn K.
E-mail: info@europa-huset.dk

Europa-Parlamentets Informationskontor og Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark er samlet under ét tag i Oplev Europa (tidligere Europa-Huset). Huset rummer kontorer til omtrent 30 medarbejdere, et konferencelokale og EU InfoPoint.

Oplev Europa danner rammen om en r√¶kke informationsaktiviteter som seminarer, debatm√łder, udstillinger, skolebes√łg og kulturelle arrangementer, alt med EU som omdrejningspunkt og henvendt b√•de til almindeligt interesserede borgere og s√¶rlige m√•lgrupper.

Konferencefaciliteterne i Oplev Europa st√•r ogs√• til r√•dighed for eksterne arrang√łrer.

Europa-Kommissionens Repræsentation i Danmark agerer bindeled mellem Kommissionens hovedsæde i Bruxelles og Danmark: Det drejer sig om at kommunikere med danskerne om, hvad der foregår i Bruxelles og om at berette om danske forhold til Bruxelles.

Europa-Parlamentets Informationskontor informerer den danske offentlighed om arbejdet i Europa-Parlamentet og assisterer de 13 danske medlemmer af Europa-Parlamentet.

EU InfoPoint er et fælles service- og informationscenter, der tilbyder personlig hjælp og vejledning til at finde viden om Den Europæiske Union.