Nej til kirurgisk og medicinsk kønsskifte af børn og unge under 18 ür. Borgerforslag af 12. maj 2023. Bortfaldt 9. november 2023.

Vist 216 gange.
Berith Zenia Fagergaard oprettede den 12. maj 2023 borgerforslaget: “Nej til kirurgisk og medicinsk kønsskifte af børn og unge under 18 år".

Sidste frist for at underskrive borgerforslaget er den 8. november 2023.

Den 9. november 2023.
Ved udgangen af den 8. november havde borgerforslaget kun modtaget 486 støtter, hvorfor borgerforslaget bortfaldt.

* * *
Hvis borgerforslaget opnĂĽr 50.000 underskrifter, bliver det behandlet i Folketinget, hvis et folketingsmedlem eller en minister fremsĂŚttes det i folketinget.
Det er ifølge grundloven kun folketingsmedlemmer og ministre, som kan fremsÌtte beslutningsforslag i Folketinget.

* * *
Borgerforslaget: Nej til kirurgisk og medicinsk kønsskifte af børn og unge under 18 ür.

ID: FT-14688

Denne underskriftsindsamling henvender sig til borgere, der vil vÌre med til at stoppe regeringens tiltag for kirurgisk kønsskifte og/eller medicinsk behandling til børn /unge under 18 ür.

Sidste år i august 2022 besluttede regeringspartierne, at børn helt ned til 0 år ved lov at kunne få juridisk kønsskifte. Dette skete med stor begejstring og opbakning fra støttepartierne ”De radikale og Enhedslisten”.

Beslutningen blev truffet hen over hovedet pĂĽ befolkningen, uden nogen nĂŚvnevĂŚrdig politisk debat i offentligheden eller i Folketinget.

Det blev dog af oppositionspartierne kaldt for ”rablende vanvittigt,” som også her i skarpe vendinger kaldte det for ”et overgreb på børn.”

Planen blev dog pĂĽ davĂŚrende tidspunkt ikke ivĂŚrksat, da et kommende folketingsvalg kom pĂĽ tvĂŚrs i november 2022.

Men det har ikke fĂĽet den genvalgte regering til alligevel at droppe deres igangvĂŚrende planer. Det stĂĽr stadig til forhandling.

Foreningen: Dansk Regnbuerüd, som er en forening af bøsser og lesbiske, har siden sidste sommer knoklet pü, for at skabe opmÌrksomhed og deltager aktivt i medier, for at fü stoppet regeringens planer. Men indtil videre er det slet ikke lykkedes at komme igennem med dialog.
Foreningen har lagt opslag pü deres hjemmeside, skrevet til regeringen og ihÌrdigt prøvet at komme ud i offentligheden, for at blive set og hørt.
Der er tale om omfattende arbejde, med gode betragtninger og saglige indfaldsvinkler, med overbevisende argumentation for, hvorfor denne drastiske beslutning er uovervejet i forhold til kønsskifte for børn og unge.

I januar forsøgte de via politisk vej at rette skriftlig henvendelse til samtlige folketingsmedlemmer, og fik kun svar fra ”Nye Borgerlige”, der også nu er gået aktivt ind i sagen. Ingen af ​​de andre partier har ønsket at svare. Det kan man undre sig over, da de, om nogen, må være vigtige aktører i denne tungtvejende debat.

Samstemmende virker det mere som en overordnet politisk kønsekstremistisk ideologi, der via regeringen og medier, bevidst fremmer af fx Normstormerne, LGBT+-Danmark samt andre kønsaktivistiske organisationer. Det er i den grad bekymrende og skadeligt for vores børn og unge, der tages som gidsler.

Som forÌldre og omsorgsgivere pü vegne af børn og unge oplever vi, at der i stedet for at skabe bro til dialog, bruges mere krudt pü af bruge økonomisk summer til politisk propaganda, for at skabe fjendebilleder ved at udrübe og udskamme kritiske forÌldre og andre omsorgsgivere til børn og unge. Vi beskyldes i stigende grad for at vÌre homofobiske, og udøvere af hate- crime, hvilket blot har vÌret medskabende til kløfter og misforstüelser.
Man kunne let fü den tanke at regeringen ikke ønsker dialog, og udover politiske gasligtning.
Vi bliver blandet andet skammet ud som konspirationsteoretikere med sølvpapirs hatte, hvilket er meget püfaldende, og helt er afsporende i stedet for at forholde sig til det faktuelle.

For ganske nyligt stod en mand pü 32 ür frem offentligt, som havde fortrudt en kønsskifteoperation. Han har füet sküret sine testikler over og er derfor tvunget til nødvendig livslang hormonbehandling (testosteron), og kan i dag ikke fü børn. Han fik kønsskifteoperation, fordi han havde nogle psykiske problemer, og blev opfordret til kønsskifte, som skulle forbedre hans situation. Men det har pü ingen müder afhjulpet hans tilstand.

Han advarer pü det kraftigste om regeringens forslag om kønsskifte.

Det var en nem sag for ham at fü godkendt denne operation. I følge kilder fra transvinden pü nettet koster en kønsskifte operation i dag mellem kr. 75-100 000.
Der skulle blot en til to samtaler til hos en psykolog, der var tilknyttet Sexologisk Klinik pü Rigshospitalet, før han blev indstillet til en kommende operation.

Peters historie er ikke enestüende og derfor vigtig for at forstü, hvad man risikerer, nür man sÌtter børn süvel som voksne i gang med at skifte køn.

Derfor disse argumenter:
Et rungende nej til kirurgisk indgreb samt medicinsk behandling til børn og unge under 18 ür.

Faren ved fejldiagnosticering er forbundet med risiko for komplikationer og bivirkninger.

Starter man medicinsk hormonbehandling hos et sundt ungt menneske med pubertetsblokkere eller krydshormoner er det en glidebane, pü samme müde som bortoperation af bryster og kønsdele.

Der er ingen vej tilbage, nür det først er gjort!
Det kan ikke fortrydes!

Det kan betyde livslang og livsnødvendig medicinsk hormonbehandling.

Der er risiko for at man bliver steril.

Man kan fü hormonforstyrrelser, og mü indtage LIVNØDVENDIG hormonbehandling resten af ens liv, som kan püvirke kroppens sundhedstilstand i en negativ retning.

Der kan vĂŚre andre komplikationer og bivirkninger som kan vĂŚre forbundet med bĂĽde kirurgisk- og medicinsk behandling

Børn skal have lov at vÌre børn og gennemgü en naturlig barndom og pubertet.

Børn spejler de voksne, derfor er vi ansvarlige for ikke at misbruge børn og unge som medicinske eksperiment, som kan fü langvarige konsekvenser for deres liv.

Mange unge gennemgür en krise i overgangen fra barn til voksen. Det er alt for drastisk en beslutning at beslutte kønsskifte medicinsk eller operativt.

Intet sundhedssystem eller voksne mü gøre brug af medicinsk forskning og krÌnke den unge ret i overgangen fra børn til voksen.

Stop med at udskamme forÌldre som konspirationsteoretikere og sølvpapirshatte i sagen om kønsskifte. Det gavner ikke en ligevÌrdig debat.

Bekymrede forÌldre og andre omsorgsgivere til børn og unge, har gentagne gange udtrykt at de ikke er homofobiske, men at det handler om beskyttelse af børn og unge.

Vores børns kønsskifte er ikke et politisk anliggende, sü lÌnge børn / unge er under 18 ür.

Det er skolens opgave at undervise vores børn, og forÌldrenes opgave at tage dialogen med deres børn.

Det er et overgreb og formynderisk at regeringen vil lave indgreb pü børn og unge der ikke kan se lang tids perspektiver i forhold til beslutningen om kønsskifte.

Risiko for fejldiagnosticering er stor.

Hvis du er enig at det er helt galimatias at begynde at skÌre i børns kønsdele, bryster og/eller give dem livslang hormonbehandling pga. et overordnet politisk gruppepres, sü lad os slutte os sammen, uanset køn, religion, farve, seksualitet, overbevisning oa ved at give et klart signal til regeringen om at lade vores børn vÌre børn og slet ikke blande sig i børn og unges kønsidentitet.

Forslag stillet af:
Berith Zenia Fagergaard
Rødovre
Kontaktoplysninger:
E-mail: meick1964@outlook.dk
Medstillere:
Ørni Finn Meick Løvendal
Rødovre
Kontaktoplysninger:
E-mail: ole.skjold@outlook.dk
Ole Skjold
Frederikssund
E-mail: msbfixer@gmail.com
Lene Bang
Lyngby-TaarbĂŚk
E-mail: lenebanglyngby@gmail.com
Tlf.nr.: 26139528
Jimmi Roger Pedersen
Guldborgsund
E-mail: post@jrpedersen.dk

* * *
Borgerforslaget: Nej til kirurgisk og medicinsk kønsskifte af børn og unge under 18 ür pü Folketingets hjemmeside for borgerforslag med mulighed for at underskrive det.