Tina Thranesen i London december 2001. Philbeach Hotel.

Vist 272 gange.

Philbeach Hotel.
Philbeach Hotel.
Af Tina Thranesen.
The Philbeach Hotel – det transvestitvenlige hotel, hvor Qvickie, Jeanette og jeg boede under vores ophold i London fra fredag den 14. til tirsdg den 18. december 2001, er ikke som hoteller er flest.

Det er ikke særligt stort. Kun fem og tredive værelser en mindre restauration og en bar. Der er mulighed for enkelt, dobbelt og trepersoners værelser.
Hotellet er beliggende i en ejendom fra det 19. √•rhundrede og b√¶rer pr√¶g af slitage. Prisniveauet er nok lidt h√łjt i forhold til standarden.

Men, n√•r dette er n√¶vnt, s√• vil jeg alligevel st√¶rkt anbefale hotellet. Det har en charme og en atmosf√¶re, som g√łr, at man som g√¶st straks f√łler sig godt tilpas, og personalet i den d√łgnbetjente reception er uhyre venlige og hj√¶lpsomme.
Og så er hotellet kendt som et transvestitvenligt hotel.

Vi blev også meget venligt modtaget og fik anvist vores værelse Рet trepersoners, da vi mente, at vi nok ville kunne holde hinanden ud. Det viste sig også at holde stik.Da vi havde fået anbragt vores bagage, tog vi ind i London centrum
Det er meget let. Hotellet ligger kun få minutters gang fra undergrundsstationen Earls Court.

Vi kom f√łrst tilbage til hotellet hen mod tre og tyve tiden. Godt tr√¶tte efter en lang dag. Dels turen fra K√łbenhavn, men ogs√• vores traven rundt i London eftermiddagen og aftenen igennem.

Gårdhaven til Philbeach Hotel.
Gårdhaven til Philbeach Hotel.
Alligevel skulle vi en tur ned i baren.
Den er beliggende i underetagen og med adgang direkte ud til en dejlig g√•rdhave. Den havde vi p√• grund af √•rstiden ikke megen gl√¶de af. Men om sommeren m√• der v√¶re sk√łnt.
Der var omkring tredive til fem og tredive transvestitter i baren. Det var en af hotellets faste transvestitaftener.
Vi fik bestilt noget at drikke ved baren og fandt et bord at sidde ved.

Qvickie og jeg talte om, hvorvidt vi skulle gå op på værelset og klæde om, men blev enige om, at det orkede vi ikke.
Vi blev derfor i baren. Sludrede en smule med et par enkelte andre transvestitter, men kom ikke rigtigt i kontakt med nogen.
Godt midnat gik vi derfor til vores v√¶relse og kr√łb til k√łjs.

Hotellet har som nævnt en lille restauration, hvor vi indtog vores morgenmad.

Restaurationslokalet har store vinduer ud mod den lille g√•rdhave og d√łre, s√• der er mulighed for at g√• direkte ud i haven. Men √•rstiden indb√łd ikke til det.

Udvalget i morgenmadsprodukter er ikke så stort, som det ses på andre hoteller, men rigeligt til at lægge en solid bund for dagen. Og så serveres der kaffe, som vi laver den herhjemme i Danmark, hvilket godt kan være svært at få.
Der er en hyggelig stemning i restaurationslokalet, og vi konstaterede hurtigt, at vi ikke var de eneste transvestitter. Alle færdes frit og naturligt omklædt som de piger, vi nyder at være, og det var let at få en lille sludder med andre.

Receptionist p√• Hotel Philbeach l√łrdag aften.
Receptionist p√• Hotel Philbeach l√łrdag aften.
L√łrdag aften var restaurationslokalet og baren i underetagen reserveret til et privat selskab, hvilket tydeligt var annonceret p√• hotellet.
Arrangementet var en blanding af en transvestitРog fetichsammenkomst. Nogle af deltagerne boede tydeligvis på hotellet, andre kom omklædte og andre igen benyttede hotellets omklædningsfaciliteter.

Igen sås det tydeligt, at hotellet virkelig er transvestitvenligt.

En af reciptionisterne skal specielt nævnes. Han var en munter fyr og lidt af en spasmager, men meget hjælpsom.

Receptionist p√• Hotel Philbeach l√łrdag aften.
Receptionist p√• Hotel Philbeach l√łrdag aften.
L√łrdag aften var han i receptionen kl√¶dt, s√• han passede til den private sammenkomst.
Men var der kommet “almindelige” g√¶ster ind fra gaden for at h√łre, om de kunne leje et v√¶relse, var de nok blevet noget overrasket over receptionistens udseende.

Men hvor er det dog dejligt, at noget sådan kan finde sted.Mandag aften afholder hotellet et af sine faste ugentlige arrangementer for transvestitter og dem, som kan lide at være i disses selskab. De forskellige faste aftener på The Philbeach Hotel, går under fællesbetegnelsen Lipstick.

Hele mandagen havde vi v√¶ret rundt i London og nydt at f√• luftet sk√łrterne.

Da vi jo var klar over, at der var denne sammenkomst om aftenen s√łrgede vi for at v√¶re tilbage p√• hotellet omkrig kl. 20.
Vi tilbragte nogen tid p√• v√¶relet med at g√łre os i stand, s√• vi tog os p√¶nt ud. T√łjet skulle v√¶lges og makeuppen v√¶re perfekt. Det tager alt sammen tid.
Så omkring klokken ni om aftenen indfandt vi os i baren i underetagen. Der var imidlertid ikke så mange transvestitter og kun nogle få andre gæster fortrinsvis mænd.

Vi fik en drink og satte os i et sofaarrangement.
Lidt efter blev en buffet med sanwiches, kyllingelår og diverce andre lækkerier sat frem, og vi fik lidt at spise. Gennem de næste par timer ankom der nogle få flere, men der var stadig noget stille.
Nogle stykker af de tilstedeværende fik vi sludret lidt med.

Omkring klokken elleve gik vi op på værelset, hvor vi fik brygget os nogle kopper kaffe.
Der er på værelserne elektrisk vandkedel og te, chokolade og kaffe i pulverform.

Baren i Philbeach Hotel.
Baren i Philbeach Hotel.

Hen mod midnat besluttede Qvickie og jeg, at vi ville g√• ned i baren igen. Jeanette foretrak at g√• til k√łjs.
Da vi kom ned i baren m√•tte vi sande, at det var et samlingssted. Der var stuvende fuldt af transvestitter, nogle f√• f√łdte kvinder og en hel del m√¶nd.

Tina i baren.
Tina i baren.
Stemningen var fin og snakken gik lystigt. Vi kom hurtigt i snak med flere og fandt ud af, at mange af dem kom endog temmelig langt borte fra. De n√łd imidlertid at komme der, da det var et rigtigt fristed for dem. Der var ogs√• nogle forretningsfolk, som under deres ophold i London valgte dette hotel og s√• benyttede lejligheden til at dyrke samv√¶ret med andre transvestitter.

Som nævnt var der også en del mænd. De var helt tydeligt interesseret i at score. Og jeg er ganske overbevist om, at det også lykkedes for en del af dem. Der foregik i hvert fald en vis trafik af par op og ned ad trappen til værelsesetagerne.

Omkring et tiden begyndte flere at tage afsked. Nogle for at overnatte på hotellet, andre for at tage hjem.

Qvickie og jeg benyttede os af, at der var færre til at få taget et par billeder af os siddende ved baren.

Tina ved baren.
Tina ved baren.
Jeg fik anbragt mig på barstolen og Qvickie fik taget et billede af mig. Derefter begyndte Qvickie at sludre med en mand, som straks efter kom over ved siden af mig og lagde armen om mine skuldre.
Qvickie tog hurtigt et billede og takkede manden for hjælpen.

Jo – Qvickie er ganske qvick.

Efter nogen tid gik jeg ud p√• toilettet for at se, om min makeup var i orden eller tr√¶ngte til at blive frisket lidt op. Der er kun det ene i underetagen i forbindelse med baren. Det anvendes derfor af alle uanset k√łn. Netop som jeg skulle lukke d√łren, blev den skubbet op og en mand maste sig ind. Han var midt i trediverne, kortklippet, slank og muskul√łs.
Jeg begyndte at forklare ham, at han m√•tte vente, til jeg var f√¶rdig, men det havde han ikke til hensigt. Det var ikke et toiletbes√łg, men mig han var interesseret i.

Han gik straks ’til angreb’ og begyndte at omfavne mig og fors√łgte at kysse mig.
Det var jeg absolut ikke interesseret i. Det fandt han også hurtigt ud af, da han fandt sig selv mast op mod væggen med næsen trykket mod den, hvorefter jeg forlod toilettet.

Klokken to lukkede baren. Der var heller ikke s√• mange tilbage. Vi fik k√łbt de sidste drink og fortrak op i hotellets fjernsynsstue.

Qvickie i baren.
Qvickie i baren.
Men Рfyren fra toilettet gav ikke op så let. På vej op ad trappen til fjernsynsstuen mærkede jeg pludselig, at en hånd gled op under min nederdel. Det var godt nok en underlig fornemmelse.
Hurtigt drejede jeg mig rundt p√• trappen. Det var fyren fra toilettet, der stod lige bag mig. Jeg gik et par skridt ned ad trappen. S√• fik han utvetydigt fortalt, at jeg ikke var interesseret i hans tiln√¶rmelser, at han skulle huske, at der under mit t√łj var en mand, og at holdt han ikke sin lapper for sig selv, s√• ville han hurtigt finde sig selv liggende p√• gulvet i en kedelig tilstand.
Han vendte sig skyndsomt og gik ned ad trappen.

Senere så jeg, at han i selskab med en anden transvestit var på vej op ad trappen til værelsesetagerne, så han måtte åbenbart have fået scoret på falderebet.

Det skal dog siges, at han var den eneste, der var n√¶rg√•ende. Alle andre var meget h√łflige og venlige at tale med.

Tirsdag formiddag forlod vi så hotellet for at påbegynde vores hjemrejse.
Vi fik hilst farvel til personalet efter at have haft en lille sludder med manageren om, at vi havde talt lidt om at lave en grupperejse til London for transvestitter og herunder bo på The Philbeach Hotel.

The Philbeach Hotel kan jeg varmt anbefale.

Tina Thranesen.

* * *
Artikel 1: F√łr turen til London.
Artikel 2: Philbeach Hotel. (Denne artikel).
Artikel 3: Turen som helhed.
Artikel 4: På restauration.
Artikel 5: Handler hos Doreen.
Artikel 6: På Stormes.
Artikel 7: På sightseeing.