Jess Herbst, borgmester i New Hope, Texas sprang den 1. februar 2017 ud som transkvinde.

Vist 247 gange.

Jess Herbst. Foto: jessherbst.com
Jess Herbst
Foto: http://jessherbst.com/
√Öbent brev til borgere i New Hope.

Som den nye borgmester i New Hope vil jeg fortælle alle, hvilket privilegie der er at tjene jer. Siden 2003 har jeg haft det privilegium at være en rådmand, vejkommissær og fungerende borgmester. I maj 2016 blev jeg din borgmester.

Min kone har boet i New Hope siden hun var 2 √•r gammel. Sammen med vores to d√łtre, har vi siden 1999 boet p√• farmen, hvor min kone voksede op. Jeg er f√łdt og opvokset i Greenville, Texas.

Som din borgmester skal jeg fort√¶lle dig noget, som har v√¶ret med mig siden mine tidligste erindringer. Jeg er transk√łnnet. For to √•r siden startede jeg med st√łtte fra min kone, mine d√łtre og min svigers√łn med k√łnshormonbehandling. P√• det tidspunkt forestillede jeg mig ikke, at jeg ville forblive som bormester, men her er jeg.

Jeg ved, at transpersoner er blevet synlige i vores samfund, og vi har gjort store fremskridt i de sidste par √•r. Med ber√łmtheder som den olympiske guldmedaljevinder Caitlyn Jenner, Laverne Cox fra showet “Orange is the new Black” og popul√¶re shows som “Transparent”, har samfund endelig f√•et en chance for at se og l√¶re om, hvem vi er. Det er min k√łnsidentitet, ikke min seksuelle pr√¶ference, det drejer sig om for mig. Jeg elsker min kone, og hun elsker mig, og vi har ingen intentioner om forandringer. Mine d√łtre har ub√łjeligt st√łttet mig og er stolte af at fort√¶lle folk, at deres far er transk√łnnet.

Jeg er selvst√¶ndig og alle mine kunder har v√¶ret forst√•ende og st√łttende.

Nu lever jeg mit liv som kvinde, og jeg vil udf√łre mit hverv for byen som kvinde. Jeg har lavet en hjemmeside, hvor jeg dokumenterer min proces og mine erfaringer som transk√łnnet, og jeg tror du ville finde, at den indeholder megen information. Adressen er: http://jessherbst.com/

Jeg er ikke specielt f√łlsom over for, hvilket pronomen, jeg bliver tiltalt med, og jeg forventer, at det tager nogen tid for folk at v√¶nne sig til √¶ndringen. Jeg bruger navnet Jess, en simpel √¶ndring fra Jeff.

Jeg vil forts√¶tte som borgmester og h√•ber at g√łre det bedste for byen. Du er velkommen til at kontakte mig med sp√łrgsm√•l eller kommentarer, min e-mail er jess@Herbst.com. Det m√•nedlige byr√•dsm√łde er den sidste tirsdag i hver m√•ned p√• r√•dhuset p√• Rockcrest. M√łdet begynder kl. 1930. Der er plads til kommentarer fra borgerne ved begyndelsen af hvert m√łde, hvis du √łnsker at tale med mig eller byr√•det om dette eller andre sager. Jeg opfordrer dig til at g√łre det. Det er virkelig den bedste m√•de for byr√•det at vide, hvad der sp√łrges om.

Tak for din opmærksomhed.
Jess Herbst

* * *
Det åbne brev på hjemmesiden for Town of New Hope, Collin County, Texas.
Jess Herbsts hjemmeside.

* * *
Der tages forbehold for oversættelsen. Ved brug som dokumentation henvises til det originale åbne brev.
Tina Thranesen.