Jimmy Maurice Lewis II, transkvinde idømt 4 ür og 3 mdr.s fÌngsel.

Vist 731 gange.

Jimmy Maurice Lewis II
Jimmy Maurice Lewis II
Jimmy Maurice Lewis II, der er 26 ür og kendt under navnene Destinee J. Lewis og Christy Nicole Lewis, lever som og klÌder sig som en kvinde og har füet indsat brystimplantater, men er ogsü bankrøver.
Lewis er 170 cm høj og vejer 63,5 kg., har langt hür og har en tatoveret sommerfugl i nakken. Lewis kører i en sølvfarvet Lincoln Navigator med Alabama nummerplader.

Den 28. juni 2007 blev der begüet et røveri mod FSG Bank i Cleveland, Tennessee.
Den 23. august 2007 blev Lewis fundet sovende i sin bil pü en parkeringsplads i Lenoir City, Tennessee og anholdt, men blev i retten løsladt mod kaution. Kautionens størrelse er ukendt. I retten blev det oplyst, at Lewis stilede efter at fü foretaget en kønsskifteoperation.

Den 9. november 2007 blev der begüet bankrøveri i Alabama Credit Union i Decatur i Tennessee, hvor vidner var uenige om bankrøveren var en mand eller en kvinde.
Bankrøveren havde langt sort hür, var iført en sort lÌderjakke, bukser og en højhalset sweater og bar en brun taske.
Lewis mistÌnkes for røveriet, og det blev konstateret, at flugtbilen var magen til den sølvfarvede Lincoln Navigator, som Lewis kørte i.

Jimmy Maurice Lewis II
Jimmy Maurice Lewis II
Den 18. december 2007 blev der begüet bankrøveri i First National Bank pü Preston Road, Plano i Texas.
Vidner forklarede, at en sort kvinde indfandt sig i banken og lagde en seddel til kassereren med krav om udlevering af penge. Kassereren udleverede nogle penge, hvorefter bankrøveren forsvandt i ukendt retning.
Den 20. decdember blev bankrøveren identificeret som vÌrende Lewis.

Lewis blev anholdt den 14. januar 2008 i Los Angeles, Californien ved ankomsten med et fly fra Mexico. Tolderne blev opmÌrksom pü Lewis, idet de genkendte navnet i legitimationspapirerne som et af de alias-navne, som Lewis var kendt for at anvende. Da navnet blev tjekket i registrene konstateredes det, at personen retteloig var Lewis, som var efterlyst for flere bankrøverier i Texas, Tennessee og Alabama.
Lewis blev underkastet en lÌgeundersøgelse for at fastslü det aktuelle køn, hvilket var afgørende ved valg af, hvilket fÌngsel Lewis skal anbringes i, indtil der kan afsiges dom. Resultatet er ukendt.

Den 4. august 2008 startede retssagen mod Lewis ved retten Huntsville. Herunder kom det frem, at udbyttet ved røveriet i Alabama Credit Union blev pü 9.609 $.

Den 6. august 2008 tog det nÌvningene 36 minutter at kende Lewis skyldig i røverierne. Straffen vil blive meddelt den 11. december 2008.

Den 11. december 2008 blev Lewis af dommer Lynwood Smith idømt 4 ür og 3 müneders fÌngsel og to ürs prøvetid efter løsladelse, samt til at tilbagebetale de røvede penge.

* * *
Artikel den 21. december 2007 i Decatur Daily: A Texas link to search for transsexual suspect?
Artikel den 24. januar 2008 i Decatur Dailyen: Bank heist suspect nabbed.
Artikel den 4. august 2008 hos All Alabama: Transgender man on trial for Decatur bank robbery.
Artikel den 5. august 2008 i Decatur Dailyen: Transgender robbery suspect on trial.
Artikel den 5. august 2008 i Decatur Dailyen: Jury convicts transgender bank robber.
Artikel den 6. august 2008 i Decatur Dailyen: Jury finds transgender man guilty of robbery.
Artikel den 6. august 2008 i Decatur Dailyen: Jury finds transgender man guilty of robbery.
Artikel den 12. december hos All Alabama: Transgender bank robber sentenced to four years.