Julefrokost i Trans-Danmark. Af Layla Nielsen den 7. december 2003.

Vist 416 gange.
Af Layla Nielsen den 7. december 2003.
L√łrdag den 6.december havde Trans-Danmark premiere p√• julefrokost hos Jane Johansen. Tina Thranesen var desv√¶rre blevet forhindret pga. stormen, der lukkede Storeb√¶ltsbroen, s√• vi var 4 piger, der m√łdtes hos Jane til frokost. I √łvrigt en dejlig frisk l√łrdag efter lang tids trist gr√•t vejr.

Jane havde forberedt en fremragende julefrokost. Jeg var vildt sulten kl. 12, så jeg tyvstartede, men ca. kl. 13 måtte jeg give op. Jeg kunne ikke mere.

Vi fik snakket om masser af ting, ikke mindst diverse oplevelser fra USA fik meget fokus. Pia var f.eks. blevet ber√łvet to gange p√• samme dag. Karin og jeg har boet i USA og har mange gode minder.

Selvf√łlgelig gik snakken lystigt. Bl.a. om hvordan vi skal f√• markedsf√łrt de nye √Örhusm√łder i LBL‘s lokaler midt i √Örhus. Som bekendt starter vi onsdag den 14. januar 2004, forts√¶tter onsdag den 28. januar og fredag den 6. februar. Det bliver tre gange om m√•neden hele f√łrste halv√•r 2004. Alle er velkommen, uanset hvilke foreninger, de ikke er medlem af.

Om eftermiddagen fik jeg lov til at tage testen Combined Gender Identity and Transsexuality Inventory (COGIATI) på nettet, så nu ved jeg lige præcis, hvem jeg er. Jeg fik resultatet 85, og jeg er derfor puttet ind i kasse tre, androgyn, både mandlig og kvindelig. Men da jeg har det fint med at være transvestit på deltid, er det vist meget godt ramt.

Karin havde i √łvrigt en interessant oplysning. Der er √•benbart en lille dims inde i hjernen, der kan v√¶re med til at bestemme, om man er transvestit eller transseksuel. Denne dims er forskellig, afh√¶ngig af om man er mand eller kvinde, og vi TV‘er og TS‘er ligger s√• et eller andet sted midt imellem. Det er da meget rart at vide, at vi alts√• ikke selv kan g√łre for det, men bare kan nyde vores nye k√łn. Som transvestit
på deltid vil jeg da også gerne reklamere lidt: Det er da meget rart, at man selv kan vælge, om man vil være mand eller kvinde. Denne weekend har stået i Laylas tegn, men i morgen er det hverdag igen.