Kommer du tycka om mig nu? Рen berättelse om identitet

Vist 172 gange.

Kommer du tycka om mig nu
Kommer du tycka om mig nu?

Titel Kommer du tycka om mig nu?
Рen berättelse om identitet
Forfatter Lina Axelsson Kihlblom
Forlag Gothia Fortbildning
Udgivet 9. oktober 2015
Sprog Svensk
Antal sider 272
ISBN13 978-91-8809-928-0

Selvbiografisk fortælling om fire identiteter РLa, Lina, Marjatta, og jeg Рen personlig og ærlig fortælling om identitet, udelukkelse og forandring, men også en bog til inspiration for fagfolk i skolen og om elevernes trivsel.

La blev f√łdt som dreng, men vidste fra en tidlig alder, at der var noget galt. Hun var jo en pige, men det kunne ingen se.
Lina √łnsker at v√¶re bedst i klassen, men hun k√¶mper med at l√¶se og skrive.
Marjatta er uddannet som flersproget jurist, men vantrives i EU’s gr√• korridorer.
Disse tre historier er v√¶vet sammen med, hvordan “jeg” vender en skole i krise.
La, Lina, Marjatta og “jeg” k√¶mpede med deres f√łlelser, mens de byggede deres dr√łmme, forventninger og fremtidsm√•l. De √łnskede at f√• opfyldt deres dr√łmme, men i deres s√łgen efter et bedre og st√łrre selvv√¶rd – Jeg vil v√¶re mig selv – melder sp√łrgsm√•let sig: Kommer du tycka om mig nu? (Kan du lide mig nu?)

Det er en bog om at tage sin sk√¶bne i sine egne h√¶nder og skabe sin egen fremtid. Det er ikke gjort i et snuptag; det handler om at pr√łve, g√łre det, at f√łle efter og pr√łve igen. Igen og igen.

Lina Axelsson Kihlblom blev f√łdt som dreng den 24. juni 1970 i Sverige. Som 19-√•rig ops√łgte hun en psykolog og fortalte, at hun var fast besluttet p√• at f√• en k√łnsskifteoperation. Da hun var i begyndelsen af 20’erne fik hun foretaget sin k√łnsskifteoperation fra mand til kvinde.

* * *
Omtale af bogen hos Bokus, hvor den ogs√• kan k√łbes.

* * *
Lina Axelsson Kihlblom fortæller om sin selvbiografiske bog.