H√łring om diskrimination af transk√łnnede p√• arbejdspladsen afholdt den 26. juni 2008 i den amerikanske kongres.

Vist 92 gange.

Kongresbygningen
Kongresbygningen
Torsdag den 26. juni 2008 blev den f√łrste amerikanske kongresh√łring om diskrimination af transk√łnnede p√• arbejdsmarkedet afholdt af kongressens underudvalg for sundhed, besk√¶ftigelse, arbejdsmarkeds- og pensionsforhold i den amerikanske kongres. [1]

H√łringen, der var den f√łrste kongresh√łring om transk√łnnedes rettigheder, betragtes som et vigtigt skridt mod at f√• en f√łderal lovgivning mod diskrimination af transk√łnnede, efter at transk√łnnedes forhold ikke kom med i den f√łderale antidiskriminationslov – H.R.2015 i 2007, hvor beskyttelsen af transk√łnnede
blev udtaget for at få loven vedtaget.

* * *

Note
 1. [Retur] The United States Congress er den lovgivende forsamling i USA og består af to kamre РSenatet og Repræsentanternes Hus. Både senatorer og repræsentanter vælges ved direkte valg for en to-årig periode.

  Hver af de 435 medlemmer af Repræsentanternes Hus repræsenterer et bestemt distrikt. Pladserne fordeles blandt staterne i forhold til disses befolkningsantal.
  De 100 senatorer repræsenterer staterne. Hver stat har to senatorer Рuanset befolkningsantal.

  En h√łring er et m√łde eller en samling i Senatet eller i Repr√¶sentanternes Hus.
  En kongresh√łring afholdes af Senatet og Repr√¶sentanternes Hus i f√¶llesskab.
  H√łringer kan foranstaltes af s√¶rlige kongresudvalg – kommit√©er.
  H√łringerne, der normalt er √•bne for offentligheden, anvendes til at indhente oplysninger og udtalelser om lovforslag, gennemf√łre en unders√łgelser, vurdere/kontrollere en offentlig myndigheds aktiviteter, i forbindelse med gennemf√łrelse af en f√łderal lov.