L 189. Spgsm. 11 af 26. maj 2014 om at tilpasse børneloven, sü der bliver konsistent i formuleringerne. Svar 28. maj 2014.

Vist 60 gange.

Christiansborg
Christiansborg
Sundheds- og Forebyggelsesudvalget stillede den 26. maj 2014 pĂĽ foranledning af Jane Heitmann (V) spørgsmĂĽl 11 – L 189 Samling: 2013-14 – om at tilpasse børneloven, sĂĽ der bliver konsistent i formuleringerne til sundheds- og forebyggelsesminister Nick HĂŚkkerup, der svarede den 28. maj 2014.

Spørgsmület
I og med at Børneloven ikke hører under ministerens ressortomrüde, overvejer ministeren da at kontakte den relevante minister med henblik pü at tilpasse Børneloven süledes, at der opnüs konsistente formuleringer, angivelser og betegnelser i lovgivningens udtryk?

Svar
Ministeriet for Børn, Ligestilling, Integration og Sociale Forhold har bidraget til rapporten om juridisk kønsskifte, ligesom ministeriet ogsü har bidraget til høringsnotatet vedr. L 189 oversendt til Folketingets Sundhedsudvalg den 30. april 2014. Jeg kan henvise hertil og oplyse, at det ikke umiddelbart findes relevant at foretage yderligere i denne sammenhÌng.

Med venlig hilsen
Nick HĂŚkkerup

* * *
Kildehenvisning
Folketingets journal vedrørende spørgsmület og svaret.
Spørgsmület og svaret i pdf-format hos Folketinget.