LGBT Danmark har i skrivelse af 31. januar 2013 bedt Sexologisk Klinik om oplysning om retningslinjer og procedurer for behandling af transpersoner pĂĽ Sexologisk Klinik.

Vist 87 gange.

LGBT Danmark
LGBT Danmark
I skrivelse dateret den 31. januar 2013 har LGBT Danmark skrevet til Sexologisk Klinik og udbedt sig oplysning om det er korrekt, at klinikken har indført nye retningslinjer og procedurer for behandling af transpersoner.
Skrivelsen er i kopi sendt til Sundhedsudvalget, der har journaliseret skrivelsen som SUU, Alm. del 2013-13 – bilag 147.

Skrivelsen gengives herunder.

Til
Sexologisk Klinik Afsnit 7411
Psykiatrisk Center København
Blegdamsvej 9
2100 København Ø

København, 31/1-2013

Vedr. Retningslinjer og behandlingsprocedurer for behandling af transpersoner pĂĽ Sexologisk Klinik

LGBT Danmark, Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner har erfaret, at Sexologisk Klinik fra den 1. januar 2013 har indført nye retningslinjer/behandlingsprocedurer for behandling af transpersoner pü klinikken.

Landsforeningen har ikke modtaget information derom fra Sexologisk Klinik, og pĂĽ klinikkens afsnit pĂĽ Region Hovedstadens hjemmeside er der ingen information derom.

Landsforeningen anmoder derfor om at fü oplyst, om der er korrekt, at klinikken har indført nye retningslinjer og behandlingsprocedurer.

Süfremt det er tilfÌldet, anmoder Landsforeningen endvidere om at modtage fyldestgørende information om de nye retningslinjer og behandlingsprocedurer samt kopi af disse.

Med venlig hilsen
Vibe Grevsen
talsperson for transpolitik

* * *
Folketingets journal vedrørende skrivelsen.
Skrivelsen i pdf-format hos Folketinget.