Borgerlige fløjkrigere vil udøve negativ social kontrol over transbørn. LGBT komiteens lÌserbrev i Altinget den 14. januar 2021.

Vist 67 gange.
Altinget bragte den 14. januar 2021 et lÌserbrev af Søren Laursen og Tina Thranesen fra LGBT komiteen.

LÌserbrevet er foranlediget af, at en rÌkke folketingsmedlemmer fra Dansk Folkeparti, Konservative, Nye Borgerlige og Liberal Alliance den 10. november 2020 fremsatte beslutningsforslag B 80 om, at regeringen pülÌgges ikke at indføre en ret til juridisk kønsskifte for børn.

LĂŚserbrevets overskrift:LGBT komiteen: Borgerlige fløjkrigere vil udøve negativ social kontrol over transbørn“.

LĂŚserbrevet indledes med spørgsmĂĽlet: “Skal et barn, der i et og alt oplever sig som og agerer som en pige henholdsvis en dreng, have lov til at fĂĽ et cpr-nummer, der svarer overens hermed?”

Og slutter med: “Forslagsstillerne kan nĂŚppe forestille sig, at der kan opnĂĽs flertal for forslaget. Regeringen og dens støttepartier vil vĂŚre imod.
Regeringens udmelding er kommet pü baggrund af de politiske initiativer, der blev søsat af Venstre-ligestillingsministre, der under Løkke Rasmussen fik et koordinerende LGBT-mandat.
Dermed er der fra forslagsstillernes side alene tale om et ideologisk felttog med en udsat gruppe børn og unge som menneskeskjold. Ét ord. Uanstændigt.

* * *
LĂŚserbrevet hos Altinget.