Mimi Marks – en af verdens smukkeste kvinder.

Vist 963 gange.

Mimi Marks
Mimi Marks
Mimi Marks betegnes som en af verdens smukkeste kvinder.
Hun blev født i 1967 som dreng i Waterloo, Iowa, USA og fik navnet Mark Kammeyer. Hun har to Ìldre brødre og en Ìldre søster. Familien var og er stadig tÌt knyttet, selv om hendes forÌldre blev skilt, da hun var teenager.

Fra lille følte Mimi sig som en pige. Hun føler, at hun har haft en god barndom og levet temmelig almindeligt. Hun legede meget med søsterens dukker og ville hellere vĂŚre sammen med sin søster end med sine brødre, der var ivrige hockey spillere. Hun klĂŚdte sig ogsĂĽ ofte i søsterens tøj – ja hun var nĂŚsten søsterens skygge.
Hjemme i den lille by vidste de ikke noget om transseksualitet, sü hun selv og familien var nok mest af den opfattelse, at südan var hun nu bare. Lige fra hun fortalte sin familie om sit ønske om at leve som kvinde, har de alle støttet hende.
Men hun drømte som lille om et større og bedre sted at vĂŚre end sin lille hjemby – et sted med flere farver, et mere farverigt liv.

Mimi har levet som kvinde, siden hun var 21 ür gammel. Hun har ikke füet nogen kønsskifteoperation, men har bryster. Hun forventer at gennemgü en kønsskifteoperation inden for et par ür. (Udtalte hun i et interview den 15. december 2005).

Det var en veninde, som tidligt gav hende fornavnet “Mimi”. Efternavnet “Mark” tog hun, da hun gerne ville beholde noget af sit gamle navn. (Mark var jo hendes drengefornavn).
Sin seksuelle orientering vil hun ikke definere, men hun “dater” som kvinde.
Hun har aldrig vÌret udsat for uhehagelige oplevelser og føler, at bun bliver behandlet büde pÌnt og respektfuldt af andre mennesker, men hun opsøger heller ikke steder, hvor risikoen for uhehageligheder er til stede.

I dag lever hun et farvestrĂĽlende liv.
Hun er skuespiller og model og optrĂŚder bl.a. i cabareklubben The Baton i Chicago, Illinois, USA og er blevet tilbudt flere roller i Hollywood.

I september 1992 vandt hun Miss Continental, der betegnes som den største skønhedskonkurrense for transvestitter og transseksuelle i USA.
I 2004 vandt hun The Worlds Most Beautiful Transsexual skønhedskonkurrencen i Las Vegas.
I 2006 udkom dokumentarfilmen Trantasia, der er optaget bag scenen under afholdelse af The Worlds Most Beautiful Transsexual konkurrencen i 2004.
Den 29. oktober 2005 vandt hun Miss International Queen 2005 skønhedskonkurrencen i Thailand.

Artikel den 4. januar 2006 – et par mĂĽneder efter hun vandt Miss International Queen 2005 skønhedskonkurrensen i Thailand – bragte Windy City Media Group et stort interview med Mimi Marks.