Min vej hjem

Vist 114 gange.

Min vej hjem
Min vej hjem

Titel Min vej hjem
Forfatter Anita Andersen
Sprog Dansk
Oversat af Oversat
Forlag Saxo Publish
Udgivet 28. maj 2019
Antal sider 176
ISBN-10 8740411370
ISBN-13 9788740411379

En r√łrende, dyb og gribende √¶rlig selvbiografi om et liv som kvinde fanget i en mands krop. I vil kunne l√¶se om min opv√¶kst, om at f√łle sig fanget i en forkert krop og om at tage kampen op og v√¶lge livet til. En rejse med identitetsforstyrrelse, tilpasning, fordomme, uvidenhed, afstandstagen fra n√¶re relationer, samt om de fysiske og psykiske udfordringer og forandringer, en hormonbehandling kan for√•rsage. Sidst men ikke mindst kan I l√¶se om min k√łnsskifteoperation og livet efter. Jeg vil g√• i dybden med mine f√łlelser og tanker og h√•ber derved, at I som l√¶sere kan fornemme og m√•ske endda s√¶tte jer ind i, hvordan livet som transk√łnnet kan v√¶re, og hvor meget man er villig til at gennemg√•, for at f√• det bedre inden i. Mange tror, det er et valg, n√•r man pludselig springer ud som transk√łnnet. Med denne bog h√•ber jeg, at jeg vil kunne overbevise jer om, at det bestemt ikke er et valg.
Anita Andersen, kendt fra TV-programmerne: “Sp√łrg mig om alt” p√• DR3 “F√łdt i forkert krop” p√• TV2.

* * *
Omtale af bogen hos Saxo, hvor den ogs√• kan k√łbes.
Omtale af bogen hos imusic, hvor den ogs√• kan k√łbes.
Omtale af bogen hos Gucca, hvor den ogs√• kan k√łbes.
Artikel af Rasmus H den 23. maj 2019 hos Medium om Anita Andersen.