Møde i Christianshavns Medborgerhus den 5. marts 2010 med kagebagedamen Yvonne og interview med journalist.

Vist 213 gange.

Venstre Yvonne - kagebagedame.
Venstre Yvonne – kagebagedame.
Annoncering af mødet.
Annoncering af mødet.
Gratisavisen Urban bragte onsdag den 10. marts 2010 pü side 8 og 9 en artikel om mødet fredag den 5. marts 2010 i Christianshavns Beboerhus. Baggrunden for artiklen var det beslutningsforslag, som SF er tÌt pü at fremlÌgge for Folketinget.

Anledningen til mødet var at mødes med Yvonne, der er ved at lave en kageopskriftsbog. Yvonnes tanker om bogen er noget med det feminine og 50’er stil. Hun har ogsĂĽ nogle ideer om eventuelt at fĂĽ taget nogle billeder af transkønnede, som prøvesmagere – enten til prĂŚsentationen af bogen eller som en del af billedsiden af bogen.
Et andet vÌsentligt element ved mødet var at drøfte, hvilke muligheder der er til stede for Trans-Danmark at lave arrangementer i København.
Som det sidste element i mødet var et interview med journalist Michael Gaunt fra gratisavisen Urban foranlediget af, at SF er tĂŚt pĂĽ at fremlĂŚgge et beslutningsforslag til forbedring af transkønnedes forhold. Dette beslutningsforslag er udarbejdet pĂĽ grundlag af de “Fem punkter til forbedring af transkønnedes forhold“, som blev prĂŚsenteret i november 2009.

* * *
Artiklen den 5. marts 2010 i gratisavisen, Urban af journalist Michael Gaunt om mødet i Christianshavns Medborgerhus.