Når normer brydes: Transkønnet. Arrangement den 12. november 2016.

Vist 190 gange.

Når nomer brydes: Transkønnet
Når nomer brydes: Transkønnet
LGBT Danmark, Transpolitisk Forum og Region Hovedstadens Psykiatri (PsykInfo og Sexologisk Klinik) inviterer i fællesskab til et arrangement med titlen: Når nomer brydes: Transkønnet.

Arrangementet finder sted.
Dato: Lørdag den 12. november 2016 kl. 1000 – 1400.
Adresse: Kosmopol, Fiolstrædet 44, 1171 København K.
Arrangementet er gratis, men tilmelding nødvendig til psykinfo@regionh.dk eller tlf. 38641300 efter først til mølle-princippet.

Arrangørerne skriver følgende om arrangementet.

Uvidenhed, chikane og stigma er hverdag for mange transkønnede. Men sådan skal det ikke være.

Kom til en dag om det at være transkønnet og mulighederne for at få hjælp. Få personlige fortællinger fra to transkønnede om livet før og efter transition, om at være i tvivl, om datingglæde, hormoner, og om kønskasser der passer og begrænser. Få også tips til hvad man kan gøre for at mestre de udfordringer som følger med.

Fra Sverige har vi inviteret psykiater og overlæge Cecilia Dhejne. Cecilia har arbejdet med transkønnede siden 1999, er medlem af internationale og europæiske kommitéer, der arbejder for transkønnedes sundhedsfremme. Cecilia har modtaget en pris fra transmiljøet i Stockholm og vil bl.a. inspirere os med, hvordan sundhedsprofessionelle og transpersoner sammen kan gå nye veje.

Der vil på dagen være mulighed for at møde foreningerne, høre om rådgivning og relevante netværk for transkønnede, møde sundhedsprofessionelle fra Region Hovedstadens Psykiatri og spørge mere ind til behandling, hormoner og kirurgi.

Arrangørerne bag er: LGBT Danmark, Transpolitisk Forum og Region Hovedstadens Psykiatri (PsykInfo og Sexologisk Klinik).