Nikky. En TV-ludders bekendelse den 13. oktober 2003.

Vist 1.533 gange.

Nikky
Nikky
Nikky, der er TV-ludder i √Örhus, fort√¶ller om, hvorfor og hvordan, hun begyndte at arbejde som ludder og om sine f√łlelser ved arbejdet.

* * *
Af Nikky.
En TV-ludders bekendelse
Mit navn er Nikky, og jeg har arbejdet som ludder i Århus i et halvt år nu.
Grunden til jeg startede, var som mange andre pga. pengemangel.
Jeg havde mistet mit job og r√łget p√• tvang med mit hus, og for at f√• sm√łr p√• br√łdet til min datter m√•tte der ske et eller andet. Jeg har altid f√•et af vide, at jeg s√• godt ud som t√łz, s√• hvad var ikke mere n√¶rliggende end, at pr√łve kr√¶fter med verdens √¶ldste kvindeerhverv.
Kunderne startede jeg med, at finde via chatten på scor.dk, men fandt hurtig ud af, at det var lettere og finde kunder på ofir.dk. I dag bruger jeg stadigvæk ofir.dk. Jeg linker til min hjemmeside på ofir-chatten, så folk kan klikke sig direkte ind og se mine ydelser, priser mm. Derudover har jeg profiler på diverse massage-portaler, og det er nok der jeg skaffer de fleste kunder fra.
Jeg var meget nerv√łs da jeg startede op som massage-pige, for hvad kunne man tillade sig at tage for sine ydelser? Ville der overhovedet v√¶re et markedet? Ville jeg v√¶re i stand til at tilfredsstille kunderne, og ville jeg selv ende som en seksuel afstumpet person?

Nikky.
Nikky.
Det var da ogs√• med nerverne uden p√• kjolen, da jeg skulle modtage min f√łrste kunde. Jeg ville ikke skuffe ham, s√• jeg havde brugt mindst 5 timer i forvejen p√• barbering af hele kroppen, lavement og makeup, og stod nu med let rystende ben i stiletter, og ventede p√•, at d√łrtelefonen skulle ringe. Da jeg havde ventede et stykke tid, gik det efterh√•nden op for mig, at jeg var blevet br√¶ndt af. Der stod jeg s√• med alle mine talenter, b√•de skuffet og lettet p√• en gang, men nok mest skuffet.
Hmm.. Måtte finde på en måde, så jeg ikke for fremtiden skulle knokle flere timer, bare for derpå at blive brændt af.I dag skal kunden derfor indbetale et depositum til min bankkonto, når jeg så registrer indbetalingen, sender jeg dem min adresse. Det virker helt fint, jeg får skilt fårene fra bukkene, og skulle jeg alligevel blive brændt af, så får jeg lidt for ulejligheden.
I dag – 6 m√•neder efter at v√¶re startet op, kan jeg godt se, at jeg m√• have virket lidt kikset og amat√łragtig engang imellem. Det er faktisk ikke s√• let som det kan lyde, at give en god og l√¶kker ydelse. Man skal kunne give sig fuldst√¶ndig hen, ogs√• selvom man kun har f√•et et par timers s√łvn, eller bare ikke gider, fordi man ikke lige er oplagt til sex den dag. Kunderne skulle jo gerne komme igen, (hvilket mange ogs√• heldigvis g√łr).
Jeg er rigtig glad for min provision i dag, og har ca. 5 kunder om ugen. Nogen gange flere, andre gange mindre, men jeg nyder det hver gang, og har ikke tænkt mig at stoppe lige med det samme.
Jeg vil dog langtfra anbefale alle, at g√• ind i branchen, da det kr√¶ver, at man skal kunne distrahere fra sine f√łlelser, og v√¶re parat og villig til at rykke sine gr√¶nser.
Mine kunder er for det meste gifte heteroseksuelle m√¶nd, som g√•r med en lille fantasi om at pr√łve en fyr i t√łzet√łj. De kommer typisk i arbejdstiden, og sj√¶ldent mere end en gang. Derimod er der ogs√• de m√¶nd som j√¶vnlig kommer og bes√łger mig. Det er typisk m√¶nd med en eller anden isme, som de ikke lige kan fort√¶lle konen om.
Jeg har mænd der kommer, og bliver iklædt lingeri og makeup.

Nikky.
Nikky.
Nogen vil have mig som skolet√łz, s√• de kan straffe mig, n√•r jeg har v√¶ret en slem pige. Jeg bliver lagt over kn√¶et og f√•r sm√¶k, mens jeg skriger, gr√¶der og hyler.
Nogen vil hænges op, piskes, pines og verbalt ydmyges, mens andre vil have urinsex eller fistfucking, og så er der dem, der bare vil have nærhed, kæle og kysse.
Jeg har oplevet meget, men fælles for det hele er, at jeg aldrig har være udsat for noget ubehageligt, og så længe jeg ikke har det Рog synes det er spændende og sjovt, ja så bliver jeg altså ved.
Hvis nogle af mine kunder l√¶ser denne artikel, s√• skal I vide, at jeg holder utroligt meget af jer alle, og jeg er s√• glad for alle de gaver, jeg har f√•et af jer i tidens l√łb.
Til alle jer andre, s√• er I velkommen til at skrive til mig, hvis I har sp√łrgsm√•l til denne artikel.
N√•, jeg skal til at g√łre mig klar nu. Jens kommer nemlig kl. 12, s√• jeg skal have stramt latex og h√łje st√łvler p√• i dag. Det kan m√•ske lyde sk√łrt for nogen, men jeg gl√¶der mig faktisk.

Kærlig hilsen. Nikky РEn TV-ludder i Århus.