Pressemeddelelse den 29. juni 2009 fra TiD om transmannequin-opvisning pü Københavns Bymuseum den 11. juli 2009.

Vist 181 gange.
Pressemeddelelse
29. juni 2009

Mannequin pĂĽ Københavns Bymuseum lørdag d. 11/7 2009 kl. 11.30, 13.00 og 14.30 er en del af udstillingen “SOM JEG ER“. Her viser ni transmannequiner tøj af unge danske designere, udvalgt af Charlotte P. Henriksen fra cphSTYLING. Charlotte har hentet inspirationen og tøjet fra sin egen eksklusive modebutik GEIST i Sankt Peders StrĂŚde, København. Makeuppen udføres i samarbejde med kosmetolog Iben Haaest.

Mannequin er kommet i stand primĂŚrt som et samarbejde mellem Jens Pedersen fra Københavns Bymuseum og TiD – Transvestitforeningen i Danmark som et af de events, der krydrer udstillingen om bl.a. transkønnede.

Mannequin er ogsĂĽ et usĂŚdvanligt samarbejde mellem den etablerede danske modeverden og TiD. Foruden cphSTYLING, indtager koreograf Janice Thorsen fra det kendte danse og eventbureau STEPaSIDE en helt central rolle. Janice leverer ikke alene koreografien, men har gennem mĂĽneder udvist tĂĽlmodighed, tolerance og ikke mindst engagement, for at skabe nogle helt unikke modeller og et sĂŚregent show.

TiD
Transvestitforeningen i Danmark
Kontaktperson: GNOEQA [1]

* * *
Note
  1. [Retur] GNOEQA er indsat i stedet for pĂĽgĂŚldendes navn, hvilket dog er mig bekendt. Tina Thranesen.