Sammenkomst hos Transuella den 10. november 2001.

Vist 406 gange.
Af Tina Thranesen den 10. november 2001.
Klokken var lidt i 13, da jeg ringede p√• klokken til lejligheden i Kors√łr. Det var l√łrdag den 10. november 2001. En dejlig efter√•rsdag.
Straks √•bnedes d√łren, og en storsmilende Charlotte Nielsen b√łd mig indenfor.
Charlotte lever i dag som fuldtidstransvestit.
Vi havde aftalt, at jeg skulle hente hende, da vi begge skulle til sammenkomst for transvestitter hos Transuella, der bor ved Vordingborg.
F√łrt var der lige er par sm√•ting om vore hjemmesider, vi skulle dr√łfte.
Men snart efter var vi p√• vej mod Vordingborg. Vejret var dejligt, men allerede, da vi n√¶rmede os det lille landbysamfund, hvor Transuella bor, kunne vi fornemme, at det ikke ville var l√¶nge, inden det blev m√łrkt.

Sammenkomsten kom i stand ved, at jeg p√• ICQ fortalte Transuella om, hvor hyggeligt vi havde haft det ved sammenkomsten l√łrdag den 13. oktober hos Tina Larsen i Aalborg.
Under denne snak tilb√łd Transuella, at hun gerne ville afholde den n√¶ste sammenkomst. F√• dage senere, s√łndag den 21. oktober meddelte Transuella mig, at hun havde sludret om det med sin veninde. De var blevet enige om, at fredag den 9. eller l√łrdag den 10. november ville v√¶re passende. Det endelige valg blev som bekendt om l√łrdagen kl. 15.

Straks lavede jeg en invitation, som blev oploadet på min hjemmeside. Derefter udsendte jeg via ICQ en omtale af invitationen til de ca. 70 transvestitter, som er på min ICQ-adresseliste. Jeg omtalte også invitationen for de den gang ca. 60 transvestitter, der har en postliste til blandt andet at orientere hinanden om, hvad der foregår.

Men nu nåede Charlotte og jeg frem til Transuellas bopæl. Der holdt allerede flere biler, hvilket undrede os lidt, da vi var i god tid.
Entred√łren blev √•bnet, og vi blev budt velkomne af Transuella og hendes veninde.
Straks blev vi f√łrt ind i stuen. Vores forundring blev st√łrre, da vi m√•tte konstatere, at alle var ankommet.
Vi fik hilst på hinanden. Nogle kendte jeg i forvejen fra andre sammenkomster, andre kendte jeg kun fra chat primært via ICQ.

N√¶sten med det samme blev jeg m√łdt af sp√łrgsm√•let: “Hvad tid stod der i invitationen p√• din hjemmeside”?
“Klokken 1500”, svarede jeg.
“Nej, der st√•r kl. 1300”, var reaktionen fra de andre.
S√• var jeg godt klar over, hvorfor de alle var kommet f√łr Charlotte og mig.

P√• invitationen stod der ganske rigtigt, at m√łdetiden var klokken 15. Men dagen forinden havde Charlotte gjort mig opm√¶rksom p√•, at under den korte omtale, som jeg havde om sammenkomsten, under menupunktet “Sidste nyt” stod der kl. 1300. Det skyndte jeg selvf√łlgelig at rette, men √•benbart for sent.

Derfor måtte jeg også bryde sammen og tilstå min fejl.
Det viste sig, at de alle sammen havde brugt den korte omtale af arrangementet under “Sidste nyt” som en hurtig m√•de at tjekke, hvad tid sammenkomsten var.
De √łvrige var derfor ankommet allerede kl. 1300 til nogen overraskelse for Transuella. Hun tog det dog i stiv arm.

Da alle var yderst femminint kl√¶dt i kjoler, p√¶ne frisurer, nylonstr√łmper og sko med varierende h√¶lh√łjde og flot lagte makeup, skyndte jeg mig at fortr√¶kke ud p√• badev√¶relset for at forvandle mig til Tina. Jeg er ikke s√• modig, at jeg f√¶rdes udend√łrs eller k√łrer bil som Tina.

Da forvandlingen var overst√•et, og jeg kom ind i stuen igen, m√•tte jeg p√• ny hilse p√• alle de √łvrige. Som Tina var jeg jo ogs√• nyankommet.

Vi var s√• f√łlgende samlet: Transuella og veninden Hanne, Annette Bjerre, Karin Astrup, Qvickie og hustrun Jeanette, Charlotte, Kazzie, Fetisia og mig selv.

I stuen, hvor vi var samlet ved sofabordet og flere småborde var der dækket op med kaffe, snacks og småkager. Uha Рfiguren.

Men snakken gik livligt og det var tydeligt, at selv om vi ikke alle havde m√łdt hinanden “in real life”, s√• kendte vi trods alt hinanden, da vi jo p√• kryds og tv√¶rs havde sludret med hinanden via ICQ. Alligevel var det noget helt andet og rigtigt dejligt at v√¶re sammen i den samme stue. Det var ogs√• en flok smukke og dejlige piger j√¶vnt fordelt aldersm√¶ssigt.

Snakken gik livligt. Der blev snakket om alt mellem himmel og jord. Ikke kun om kjoler og makeup, men også om transvestisme, internettet, ICQ, hjemmesider og om alt muligt andet.

Men pludselig blev vi “kaldt til orden” af Transuella, der bad os lette vore legemer og trippe ind i den tilst√łdende stue, hvor der ved et langt bord var d√¶kket til middag.
Stuen var hyggelig og lavloftet, som det ofte er tilf√¶ldet i √¶ldre huse. Bordd√¶kningen var et sk√łnt syn. Tallerkener, bestik og glas p√¶nt arrangeret og med flere blomsterbuketter og levende lys. Transuella havde sandelig gjort meget ud af det.
Der var ogen trippen frem og tilbage på stiletterne, ind og ud af spisestuen.
Vi havde hver især medbragt drikkevarer. Mest i form af nogle flasker vin og sodavand.
Endelig var vi pænt anbragt rundt om bordet.
Og s√• kom Transuella og hendes veninde ind med maden. Oksetyndsteg med alt tilbeh√łr. Transuella havde insisteret p√•, at hun ville s√łrge for maden – og vi m√•tte ikke engang betale noget.

Maden var liflig, vinen dejlig, stemningen pragtfuld. Snakken gik livligt. Snak med veninden ved siden af, med hende over for og hende skr√•t over for. Vi var en flok dejlige t√łser, der havde det dejligt.
Men hvor dejlig maden end var, så nåede vi til vejs ende. Hvor mange, der tænkte på den slanke linie, er jeg ikke klar over.

Det er nok også på sin plads at nævne, at der var to af den ægte varer med ved sammenkomsten. Forstået på den måde, at Transuella havde sin veninde med og Qvickie havde sin kone med.
Det var begge med til at g√łre det rigtigt hyggeligt.

Da vi havde fået ryddet op efter os i spisestuen, blev der brygget kaffe.
Igen tog vi ophold i den f√łrste stue. Denne gang satte vi os lidt anderledes, ja vi skiftede ogs√• plads nogle gange i aftenens l√łb, s√• vi fik rigtigt snakket med alle.

Men alle gode stunder har en afslutning. Godt midnat begyndte vi s√• sm√•t at tage af sted. Nogle enkelte blev tilbage. De skulle overnatte og f√łrst hjem n√¶ste dag.

På vejen hjem sludrede Charlotte og jeg livligt om, hvor dejlig en sammenkomst, det havde været.

Og det bedste af det hele er, at Transuella har lovet, at hun til foråret vil holde en sammenkomst mere.

Kærlig hilsen. Tina Thranesen.