Samrådsspørgsmål I af 9. marts 2023 om, at man i Storbritannien har stoppet brugen af stophormoner for unge under 16 år, fordi de ikke forstår konsekvenserne af at stoppe deres kønsudvikling.

Vist 20 gange.
Mette Thiesen (DF) stillede den 9. marts 2023 samrÃ¥dsspørgsmÃ¥l I – Samling 2022-23 (2. samling) – om, at man i Storbritannien har stoppet brugen af stophormoner for unge under 16 Ã¥r, fordi de ikke forstÃ¥r konsekvenserne af at stoppe deres kønsudvikling til indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde (V).

Spørgsmål
Hvad mener ministeren om, at man i Storbritannien har stoppet brugen af stophormoner for unge under 16 år, fordi de ikke forstår konsekvenserne af at stoppe deres kønsudvikling? Der henvises til artiklen »Briterne træder på bremsen med hormoner til transkønnede« på https://www.kristeligt-dagblad.dk den 7. december 2020. https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/briterne-traeder-paa-bremsen-med-hormoner-til-transkoennede

* * *
Indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde (V) er kaldt i åbent samråd om bl.a. dette spørgsmål tirsdag den 11. april 2023 kl. 1400 i Sundhedsudvalget.

* * *
Folketingets journal vedrørende spørgsmålet.
Spørgsmålet hos Folketinget i pdf-format.