Sara beretter om f√łrste gang hun vovede sig uden for hjemmet som pige. 27. august 2001.

Vist 491 gange.
Af Sara den 27. august 2001.

Sara.
Sara.
Det var √©n af de s√łndage som prim√¶rt blev brugt p√• fjernsyns-kiggeri og senere chatten p√• nettet. Heldigvis var en af min gode tv-veninder ogs√• logget p√• – det skulle vise sig at hun fik mig overtalt til en fantastisk oplevelse, som var gr√¶nseoverskridende i forhold til hvad jeg tidligere havde pr√łvet som “Sara”.
Jeg havde f√łlt mig lidt “varm” hele aftenen – s√•dan lidt dagen-derp√•-stemning. Nede foran blokken holdt mine for√¶ldres bil, som jeg p√• nuv√¶rende tidspunkt ikke kan huske hvorfor var l√•nt. Jeg chattede med veninden og jokede lidt med hvor fr√¶kt det kunne v√¶re, at k√łre sig en aftentur fuldt omkl√¶dt. Snakken gik lidt frem og tilbage, og det endte med at jeg blev overtalt, ikke at jeg selv strittede imod, til at tage en tur.

Jeg startede med at tage et dejligt varmt bad og kan tydelig huske hvordan velv√¶ren str√łmmede igennem mig. Jeg fandt trusser, str√łmpebukser, BH, kjole og stilletterne frem, og ikl√¶dte min dampende varme krop de forskellige genstande.

At k√łre bil i 10 cm h√łje h√¶le var noget som vakte min skepsis, men helt umuligt kunne det jo ikke v√¶re. Min chat-“veninde” havde f.eks. selv pr√łvet det s√•….

Jeg tog joggingbukser og en fleecejakke uden på dresset og bar desuden gummisko da jeg gik ned til bilen. Stilletterne lå i en taske.

Mit hjem l√• p√• dav√¶rende tidspunkt p√• Vestegnen, s√• der var masser af √łde industriveje og andre mindre trafikerede steder – nu skulle jeg bare finde et sted… Det varede mindre end 5 minutter f√łr jeg fandt et sted hvor jeg bare M√ÖTTE pr√łve at tage en stilet p√• den h√łjre fod. Det var langt nemmere end jeg havde regnet og fortsatte derfor if√łrt en stilet og joggingt√łj! 10 minutter senere og efter stop nr. to havde jeg 2 stk. h√łjh√¶lede p√•, men stadig joggingt√łj. Og S√• skete det – ved en lille parkeringsplads r√łg joggingbukserne og fleecejakken. Jeg satte mig ind foran rattet, n√¶rmest dirrende af sp√¶nding og nerv√łsitet for at blive opdaget, og trykkede p√• speederen. Sara k√łrer!

Jeg rullede vinduet ned og vil aldrig glemme vinden som ramte mine str√łmpeben – d√©n fornemmelse gjorde at jeg n√¶rmest eksploderede i ekstase.

Det var SÅ frækt!

S√•dan fortsatte jeg i ca. 20-40 minutter uden st√łrre dramatik – dog var der svedperler p√• panden da jeg passerede en HT-bus hvor passagerne i princippet kunne glo lige ned til mine ben. Men d√©t gjorde egentlig bare h√¶ndelsen endnu mere ophidsende…

Jeg besluttede at stoppe mens legen var god og klædte derfor om til det kedelige jogginoutfit.

N√¶ste gang jeg skal ud og k√łre bliver det med paryk og makeup, da disse to ting er blevet en fast del af min omkl√¶dning. Jeg kan n√¶sten ikke vente og jeg har en plan om at bes√łge Strandvejen – Sara elsker luksus!