Sexologisk Kliniks skrivelse til transpersoner, der har vÌret i visitation og kan starte et udredningsforløb. (20. juni 2014).

Vist 898 gange.
Nür en person har vÌret til visitation hos Sexologisk Klinik med henblik pü ordination af kønshormoner og/eller kønsskifte, og klinikken har besluttet, at der kan indledes et udredningsforløb, modtager pügÌldende en skrivelse som den herunder gengivne.

* * *
[Fornavn skjult] Pedersen
[Adresse skjult]
2880 BagsvĂŚrd
Rigshospitalet
Sexologisk Klinik
Blegdamsvej 9
2100 København Ø
Besøgsadresse:
Tagensvej 20
opgang 7 4, 1. sal
2200 K0benhavn N
Opgang 74
Afsnit 7411
Telefon 3864 7150
Telefontid til behandler dagligt
mellem 12.30 – 13.00

KĂŚre [navn skjult] Pedersen Dato: 20. juni 2014

Du har vÌret til visiterende samtale pü Sexologisk Klinik. Pü baggrund af denne samtale kan vi tilbyde dig et udredningsforøb pü klinikken. Forløbet danner grundlag for en senere beslutning om, hvilken behandling vi kan anbefale og tilbyde dig.

Udredningsforløbet bestür af i alt 7 fremmøder pü klinikken:

 • 5 samtaler med din taste behandler
  Ved disse samtaler skal der udfyldes en del spørgeskemaer, der belyser din situation. Derudover vil din behandler bede dig om at uddybe dit ønske om og forventninger til behandling. Til en af samtalerne beder vi dig om at tage en af eller begge dine forÌldre (hvis disse er døde, sü en anden der har kendt dig hele livet samt medbringe billeder af dig selv i flere forskellige aldre, husk et billede som du ser ud i dag.
 • En fysisk helbredsundersøgelse hos lĂŚge pĂĽ klinikken samt blodprøvetagning. Den fysiske undersøgelse er en almindelig helbredsundersøgelse, hvor du bliver spurgt ind til dit helbred og undersøgt. Undersøgelsen bestĂĽr af undersøgelse af hele kroppen inkl. hjerte og lunger samt de ydre kønsorganer. Der udføres ikke gynĂŚkologisk undersøgelse pĂĽ kvinder.
 • En samtale med en overlĂŚge pĂĽ klinikken.

Efter disse samtaler og undersøgelser samler vi materialet og tager pü klinikkens konference beslutning om, hvilken yderligere behandling vi eventuelt kan anbefale. Beslutningen kan blive:

 • Vi kan ikke anbefale yderligere behandling pĂĽ Sexologisk Klinik, da vi finder grund til at gĂĽ imod dit ønske om kønsskifte/hormonbehandling, og du afsluttes fra klinikken. Evt. med anbefaling om anden behandling
 • Vi finder grund til at gĂĽ imod dit ønske om kønsskifte/hormonbehandling, men tilbyder rĂĽdgivende samtaler pĂĽ klinikken.
 • Vi vil gerne foretage yderligere udredning, og samtaler før vi eventuelt beslutter at henvise til hormonbehandling og/eller senere kønsskifteoperation.
 • Vi forventer ikke at gĂĽ imod dit ønske om hormonbehandling/kønsskifte, og du skal derfor have foretaget psykologisk testning og oplysende samtale pĂĽ Plastikkirurgisk Afdeling.

 • En samtale, hvor vi informerer dig om, hvilken beslutning vi har taget samt informerer om et eventuelt videre forløb pĂĽ klinikken.

Nedenfor kan du se de tider, vi har booket til dig.

Hanne Horsbøll er din faste behandler.

Vi kan tilbyde dig følgende tider til dit videre udredningsforløb pü Sexologisk Klinik efter din første samtale.

 • Samtale hos Hanne Horsbøll, d. 02.09.14, kl. 11.00, dette fremmøde varer ca. 1 time.
 • Blodprøver er bestilt til d. 02.09.14, NB! blodprøven skal tages senest en mĂĽned efter den er bestilt.
 • Samtale hos Hanne Horsbøll, d. 09.09.14, kl. 10.00, dette fremmøde varer ca. 2 timer.
  Henvend dig til sekretĂŚren nĂĽr du kommer og fĂĽ skemaer til udfyldelse.
 • Samtale hos Hanne Horsbøll, d. 16.09.14, kl. 10.00, dette fremmøde varer ca. 2 timer.
  Henvend dig til sekretĂŚren nĂĽr du kommer og fĂĽ skemaer til udfyldelse.
 • Samtale med pĂĽrørende hos Hanne Horsbøll, d. 23.09.14, kl. 10.00, dette fremmde varer ca. 2 timer.
  Henvend dig til sekretĂŚren nĂĽr du kommer og fĂĽ skemaer til udfyldelse.
 • Samtale hos Hanne Horsbøll, d. 07.1 0.14, kl. 11.00, dette fremmøde varer ca. 1 time.
  Du bedes til dette fremmøde medbringe fotos, som aftalt, og gerne huske et billede som du ser ud i dag
 • Fysisk helbredsundersøgelse enten hos lĂŚge Carl Leffler eller Berit Tankred d. 15.09.14, kl. 09.00.
 • OverlĂŚgesamtale ved overlĂŚge: Ellids Kristensen, d 27.1 0.14, kl. 13.00.

Hvis du har spørgsmül, er du velkommen til at ringe til din behandler eller til sekretÌrerne Kathrine Bjørn Hansen eller Berit Olieu pü telefon 3864 7154 el. 3864 7152. Det er vigtigt for udredningen, at du kommer til de planlagte samtaler og undersøgelser. Derfor vil vi bede dig kontakte os hurtigst muligt, hvis du skulle vÌre forhindret i at komme til de planlagte tider. Lader du vÌre med at komme to gange uden at give os besked, vil udredningsforløbet automatisk blive afsluttet.

Med venlig hilsen

Sexologisk Klinik

* * *
Skrivelsen fra Sexologisk Klinik i pdf-format.