Lis Nissen. Sommerfest hos Signe pĂĽ Djursland. 26. august 2006.

Vist 517 gange.

Lis
Lis
Min første sommerfest som transvestit
En aften, jeg chattede pĂĽ TS-Dating, skrev de andre skrev om en sommerfest, de skulle til. Da jeg spurgte, hvad det var for en sommerfest, svarede de, at det var en sommerfest den 26. august 2006 hos Signe pĂĽ Djursland arrangeret af Trans-Danmark, og at jeg kunne lĂŚse mere om den pĂĽ TS-Dating.

Det lød dejligt, og da der var mulighed for overnatning, tilmeldte jeg mig med banke hjerte sommerfesten. Det var første gang jeg skulle ud som Lis.

Da dagen kom, var jeg meget nervøs. Hvad var det, jeg have rode mig ud i? Hvad var det for nogle mennesker, jeg skulle møde? Én ting er at skrive sammen med dem – noget ganske andet at skulle møde dem.

Jeg beslutte, at klĂŚde om hjemme fra – for nu skulle det vĂŚre, men at tage hjemme fra i dametøj for første gang og sĂĽ langt, det var ikke sjovt. Jeg var meget nervøs, men kom dog af sted.
Første stop var ved StorebÌltsbroen, hvor jeg skulle betale. Det viste sig, at det ikke var noget problem. De lagde ikke mÌrke til, at jeg var en mand i dametøj. Puha.
Så gik turen over Fyn til Jylland og nordpå mod Århus. På vejen op gennem Jylland stoppede jeg på en tank for at købe cigaretter. Jeg gik med banke hjerte ind. Men der skete ikke noget. Da det blev min tur købte, jeg mine cigaretter. Ingen så meget som kiggede efter mig.
Ud i bilen videre.

Da jeg ankom til det sted, hvor sommerfesten skulle vÌre, var jeg igen nervøs. Var det nu det rigtige sted? Det mütte det vÌre at dømme efter de mange biler, der holdt der. Sü jeg stod ud af billen og gik med banke hjerte op mod hoveddøren og ringede pü.
Døren blev ĂĽbnet, og jeg blev budt inden for. Puha – det var det rigtig sted!

Jeg gik rundt og hilste pü de andre. Det viste sig heldigvis, at de var søde og rare, og pludselig var jeg ikke mere nervøs, sü jeg faldt hurtigt i snak med dem.

Et par timer senere spiste vi. Dejlig mad fra grillen.
Det var en dejlig aften, og jeg fik snakke med mange af de andre. Men tiden løb alt for hurtigt. Jeg kom i seng kl. ca. 4.30 om morgen.
Det var en dejlig sammenkomst, og jeg hyggede mig gevaldigt. Jeg kan kun anbefale alle at deltage i südan en sammenkomst, hvis man skal ud som pige første gang. Det er slet ikke sü slemt, som man bilder sig selv ind.

KĂŚrlig hilsen. Lis.