Sophie Frederikke Schröders start på hormonbehandling.

Vist 487 gange.

Sophie Frederikke Schröder
Sophie Frederikke Schröder
Af Sophie Frederikke Schröder den 20. december 2001 og den 4. januar 2002.
Hej allesammen

Jeg har haft lidt brevveksling med Tina Thranesen.

I denne forbindelse nævnte jeg for hende at jeg godt kunne tænke mig at bidrage med mine erfaringer i forbindelse med en hormonbehandling.

Allerf√łrste en pr√¶sentation og lidt forhistorie:

Jeg er, min alder til trods (57), nyudsprungen transvestit. Jeg fik den id√© at min kone gennem 21 √•r m√•ske havde en anelse….. og s√• m√•tte jeg jo hellere fort√¶lle hende det, briste eller b√¶re.

Hun vidste det dog ikke men tog det ret p√¶nt ūüôā Hun sagde at det er “mennesket” bag mig hun ka’ li’, og det er jo det vigtigtste.

Desv√¶rre er hun ikke ret meget for at tale med mig om det, “du kan vel snakke med nogen p√• nettet” siger hun n√•r jeg gerne vil sludre. Jeg er nu ret sikker p√• at det bunder i en vis usikkerhed omkring emnet.

Da jeg fortalte hende det i den forl√łbne uge, sagde hun at hun ikke ville se mig omkl√¶dt herhjemme, men jeg opfatter allerede en begyndende opbl√łdning p√• det punkt.

Hun spurgte mig om jeg s√• ogs√• skulle ha¬ī bryster. Ja, svarede jeg, det vil jeg gerne.

Jeg kontaktede derfor min l√¶ge, der √•benbart ikke vidste nok om emnet. S√• fik s√• en henvisning, og bestilte tid hos gyn√¶kologen….. men ku’ f√łrst komme til sidst i januar. S√• ringede jeg til ham i morges (den 19./12-2001) i hans telefontid, redegjorde for min situation og fortalte lidt om at jeg jo rent faktisk har v√¶ret transvestit hele livet, men at det f√łrst er nu at jeg har f√•et mod og lyst til at leve det ud.
F√łrhen var jeg /meget/ inde i skabet, og konstant bange for at blive afsl√łret. Nu er jeg glad, b√•de fordi jeg har fortalt sandheden til det menneske jeg holder allermest af men ogs√• fordi jeg faktisk synes at det er dejligt at v√¶re transvestit.
Ingen kan f√• mig til at v√¶re skamfuld eller lignende over det. Hvis der skulle v√¶re nogen der har et problem med d√©t, s√• ER det /dem/ der har det ūüôā
N√• men jeg fortalte jeg ham lidt mere om mig selv og hvorfor jeg godt ku’ t√¶nke mig en hormonbehandling. Det havde han faktisk ikke nogen problemer med at give mig sagde han ūüôā

Han faxede en recept p√• 2 x 100 √łstradiol 2 mg til vore apotek.
Med en dosering p√• 1 tablet daglig den f√łrste uge.

Da jeg kom hjem tog jeg den f√łrste, og idag har jeg s√• taget nummer 2.

Nu er der kun at vente og se, hvordan virkningen bliver ūüôā

…. forts√¶ttes.
Kærlig hilsen. Sophie.

* * *
Jeg forts√¶tter med min lille historie……. den 4. januar 2002

Torsdag aften var min kone og svigers√łn til bankospil.

Jeg benyttede chancen til at fort√¶lle min to store piger om deres fars “tilstand”.
De tog det rigtig pænt, uden at trække på smilebåndet bare een gang.
Det var ligesom de vidste at det bet√łd meget for mig at komme frem med det. Begge lyttede de interesseret og stillede relevante sp√łrgsm√•l til hvad det vil sige at v√¶re transvestit.
Jeg svarede så godt jeg kunne, både ud fra egne erfaringer, men også udfra de oplysninger jeg havde hentet på nettet fra diverse hjemmesider.
De lovede også at fortælle deres mor, at jeg havde fortalt dem sandheden.

Det viste sig s√• at det √•benbart var et af min hustrus st√łrste problemer omkring mig: Hvordan vil de (pigerne) mon tage det.
Da de tog det så pænt, var hun straks mere rolig, kunne jeg mærke.
Jeg tror desv√¶rre stadig at hun synes at det er noget underligt noget, s√•dan at ha’ en mand rendende rundt i piget√łj, selv om det “kun” er inde under mit almindelige t√łj.
Den √¶ldste af pigerne sagde at da hun havde fortalt sin k√¶reste det, svarede han at han nok ikke ku’ lade v√¶re med at tr√¶kke p√• smileb√•ndet den f√łrste gang han skulle se mig omkl√¶dt, men det har han stadig tilgode.

Fra den 19. til den 22. december (2001), m√¶rkede jeg intet til at jeg indtog 2 mg √łstradiol, s√• derfor satte jeg dosis op til 2 mg morgen og aften, med 12 timers mellemrum, (+/- 1/2 time for at holde en ensartet serum koncentration) fra den 22. om morgenen.

Denne dosis har jeg så anvendt lige frem til torsdag den 3./1.-2002. I hele denne periode har jeg ingen bivirkninger mærket overhovedet, desværre heller ikke noget andet.
Det er vel et sp√łrgsm√•l om at min testosteron produktion stadig ikke d√¶mpes nok af estradiolen.
Jeg har nu sat min dosis til 3 x 2 mg, fordelt med 8 timers interval, igen +/- en halv time.

Jeg m√• da ogs√• lige fort√¶lle at jul og nyt√•r gik rigtig godt, ogs√• selv om jeg “indvendigt” har v√¶ret pige i hele den periode og stadig er det. ūüôā

Mellem jul og nytår fik jeg også en hjemmeside ud på nettet.

Og jeg vil da heller ikke undlade at opfordre alle der l√¶ser dette til lige at kikke indenfor. V√¶r s√łde og skriv en hilsen i min g√¶stebog inden I forlader siderne. Alle kommentarer, gode som d√•rlige, er selvf√łlgelig velkomne. De vil v√¶re med til at g√łre siden endnu bedre.

Kærlig hilsen
Sophie