Ta av mig (Undress me)

Vist 233 gange.

Ta av mig (Undress Me)
Ta av mig (Undress Me)

Titel Ta av mig
Engelsk titel Undress Me
Produktionsselskab Bautafilm
Instrukt√łr Victor Lindgren
Medvirkende Jana Bringlöv Ekspong som Mikaela
Björn Elgerd som en ung mand
Premiere 13. oktober 2012 ved
MOVE Filmfestival Umeå
Dansk premiere 9. februar 2013 ved
MIX Copenhagen
Spilletid 15 minutter
Sprog Svensk med engelske undertekster

Det er nat. To mennesker – en ung mand og en ungkvinde – m√łdes p√• en pub. De er tiltrukket af hinanden, og han f√łlger hende hjem. Undervejs k√¶rtegner han hende og vil kysse hende. “Du er den eneste”, hvisker han ind i hendes √łre. Og lidt senere: “Du er den f√łrste kvinde, jeg har m√łdt, der er h√łjere end mig, og som har en dybere stemme. Er du syg?” Hun undviger sp√łrgsm√•let, men lidt efter svarer hun: “Jeg fik en k√łnsskifteoperation for tre √•r siden”. Han bliver afvisende, men f√łlger alligevel efter hende. Han vil r√łre ved hende, men hun tr√¶kker sig tilbage. “Du har bryster, jeg har m√¶rket dem. M√• jeg se dem?”, siger han. “Her?”, sp√łrger hun noget undrende. “Ja, her er jo ingen”, svarer han. S√• siger hun: “Men det er koldt”, og forts√¶tter “. . . m√• jeg se din pik? Hvis jeg skal vise dig mine bryster, b√łr jeg da se din pik”.
De går videre og ender hjemme hos hende. De klæder hinanden af . . .

* * *
Kortfilmen har vundet adskillige priser.

* * *
Se hele filmen hos Bauta Film.

Omtale af filmen hos IMDb.
Omtale af filmen hos Svensk Filmdatabas.
Omtale af filmen hos SND Films med oplysning om vundne priser.