Take a Walk on the Wild Side. Forsommeren 2009.

Vist 1.627 gange.

Jane Sørensen
Jane Sørensen
Af Jane Sørensen.
At rejse er at leve skrev H.C. Andersen engang og kan det kombineres med shopping sü er det noget nÌr den ultimative lykke for en trans. Derfor var jeg i strülende humør da jeg under en rejse til Toronto i Canada fik mulighed for at tage ud i byen. Det lokale Eaton Center var fyldt med lÌkre tøj- og skobutikker og jeg havde købt T-shirts i Armani-Exchange og i Tall Girl Store og var egentlig tilfreds med udbyttet; men en e-mail fra Bianca Bianca Alexio skabte et nyt behov. Hun havde nemlig besøgt butikken Take a Walk on the Wildside som sÌlger alt det udstyr en trans kan ønske sig.

Samtalehjørne.
Samtalehjørne.
Jeg fandt adressen pĂĽ internettet vha. Biancas link og tog sĂĽ undergrundstoget ud i den ende af byen hvor butikken ligger. Ejeren Paddy og hendes eksmand – transen Foxy-Roxy tog imod i butikken, og da jeg forklarede at jeg var en trans fra Danmark der gerne ville skrive en lille artikel om stedet fik jeg den helt store guidede tur.
Først fortalte Paddy om sit liv hvor hun havde vÌret kunst og dramastuderende pü Ryerson University i begyndelsen af firserne.

Dette fik hende i kontakt med transmiljøet og hun startede med at lÌgge makeup pü transer. Det gav kontakt til de butikker der solgte til transer i USA. Bl.a. Tiffany Club ved JoAnn Roberts. Paddy fik derfor ideen at starte sin egen butik i Toronto, Canada, hvor hun i 1987 havde købt hus. Der startede hun butikken Take a Walk on the Wildside, navngivet efter Lou Reed-sangen Take a Walk on the Wild Side.

Paddy (th) med kunde.
Paddy (th) med kunde.
Take a Walk on the Wildside.
Take a Walk on the Wildside.
Efter interviewet med Paddy viste Foxy-Roxy rundt i huset der var fyldt med memorabilia.
Pü første salen var der en lille trans-lejlighed som kunne benyttes af de lokale transer der var medlem af husets klub. Lejligheden var passende indrettet med mange spejle, en lille scene til foto og møbler i lyse pastelfarver.
PĂĽ 2. etagen var der omklĂŚdning med skabe som lokale transer kunne bruge til opbevaring. Der var spejle og sminke borde til makeover.
Tilbage i butikken viste Foxy-Roxy sortimentet med alt i undertøj, strømper, sko, parykker, proteser, sminke osv. Butikken var beboet af katten Kitty som sorgløst spankulerede rundt imellem varer og pĂĽ bordene. En kunde kom ind og Fory-Roxy spurgte “so what do you need – new tits” – “already got tits – i need a garter belt”, svarede kunden – jo tonen var meget fri. Smiley

Foxy-Roxy med Kitty.
Foxy-Roxy med Kitty.
Kitty vogter Janes nye sko.
Kitty vogter Janes nye sko.
Imens fik jeg lejlighed til at kigge pü varerne i butikken og som lÌseren müske ved har jeg en svaghed for sko og der stod sørme et par sorte pumps med mellemhøj hÌl. Pasformen var perfekt og de kunne bruges büde til kjole og jeans sü dem mütte jeg eje.

Min taske lĂĽ pĂĽ skranken og der mĂĽ vĂŚre noget der er tiltrĂŚkkende i en transtaske (mĂĽske katteurt) fordi Kitty havde kastet sin kĂŚrlighed pĂĽ den og havde lagt sig som en spindende sort pelsklump oven pĂĽ. Det var en oplagt fotomulighed: transtaske, kat og sko i samme billede.

Foxy-Roxys telefon.
Foxy-Roxys telefon.
Kitty mĂĽtte dog modvilligt flyttes for at jeg kunne finde mit kamera; men hun indtog straks pladsen pĂĽ min taske igen og slog ud efter mig med kløerne fremme i poten – Grrrr – en rigtig artsfĂŚlle. Smiley

Nü jeg fik betalt for skoene ved siden af Foxy-Roxys lyserøde pelsbetrukne telefon og kunne nu drage hjem til Danmark en oplevelse rigere.
Er du tilfÌldigvis i Toronto kan et besøg bestemt anbefales.

KĂŚrligst
Jane Sørensen.