Tina Larsens bes√łg i Parykmagasinet. 6. oktober 2001.

Vist 502 gange.
Af Tina Larsen den 6. oktober 2001.
En “ganske almindelig” dag.
Efter at have sendt b√łrnene i skole (de bor hos mor, men var hos mig torsdag til fredag) tog jeg op og blev klippet helt korth√•ret. Det bliver jeg altid, s√• parykken sidder bedre. Det betyder jo ogs√•, at der g√•r l√¶ngere tid, f√łr jeg tr√¶nger igen. Man skal spare hvor man kan!

Da jeg kom hjem, gik jeg i gang med barberingen. Det er d√¶leme et stort arbejde – efter 2 m√•neder. (Mit job medf√łrer, at jeg er ude at rejse i 2 m√•neder og hjemme i 2 m√•neder, og jeg var lige kommet hjem).

Det var noget med et ben efterfulgt af en kaffepause, så et ben mere, kaffe igen, en arm Рpause, så den anden arm osv. osv. Da jeg var færdig, stod jeg i hår til knæene (næsten).

S√• gik jeg i gang med at lime negle p√•. Under dette “arbejde” s√• jeg til min store skr√¶k, store kager af h√•rd hud og gravrust (det var olierester m.m. i porerne) i h√•ndfladerne og p√• siden af fingrene. I gang med en fodfil og h√•rdhuds creme. Da der var gravet 2 m√•neders indgroet skidt og m√łg af mandeh√¶nderne, var tiden kommet til at “spartle” negle ud. Det ligger nu engang s√•dan, at de negle man limer p√•, ikke passer s√¶rligt godt til mine “spader” af fingre.

Jeg har fundet ud af, at jeg ved at file mine egne negle smallere og fylde overgangen mellem egne og kunstige negle ud med nail-perfecter (det er en hudfarvet neglelak, der er meget tyktflydende og god at fylde ud med) kan f√• det til at se nogenlunde ud. Det tager lang tid, da det skal t√łrre mellem hvert lag, og det er tykke lag vi taler om!

Så skulle der lakeres, hvilket er det mindste af det.

Så er formiddagen gået, og det er tid til noget mad. Efter mad Рså bad.

S√• skulle hagen have endnu en tur med skraberen for at fjerne det m√łrke sk√¶g, der har tendens til at komme frem p√• f√• timer!!

Nu kunne jeg finde t√łjet frem, men hvad skal man tage p√•? Man skal jo tage sig godt ud i selskab med 10 andre damer. Det blev til det beige s√¶t. De hudfarvede str√łmper var selvf√łlgelig l√łbet, s√• jeg m√•tte have de sorte p√•, men pyt.

Makeup – det er altid sv√¶rt, for det g√¶lder om ikke at overdrive, men alligevel fors√łge at finde nogle feminine tr√¶k i det ikke helt pletfri ansigt! Det blev til jordfarverne, som ikke skinner s√• meget i √łjnene og plejer at fungere meget godt til min teint.

P√• med parykken. Check, at alt er husket – kontanter, k√łrekort, sygesikringsbevis, VISA-kort, cigaretter, kaffe og et par skiver franskbr√łd til turen (man t√łr jo ikke g√• ind p√• et cafeteria). Alt var i orden, s√• jeg startede bilen og k√łrte.

Vel ude p√• motorvejen opdagede jeg, at jeg ikke havde briller p√•. Det har Tina aldrig, men det ville nu have v√¶ret rart at have dem p√• under k√łrslen. N√• skidt, det g√•r nok.

Da jeg var kommet til Randers opdagede jeg, at jeg ikke var helt s√• forberedt alligevel. Tanken er ved at v√¶re tom! N√•, s√• m√• jeg dreje af og pr√łve at finde en automat-tank, s√• jeg ikke risikerer at skulle m√łde andre mennesker!! Fy, f√łj, det er jo farligt!!!

Jeg fandt en automat, men de havde ikke diesel – s√• var der ikke noget at g√łre, jeg m√•tte ind og betale ved et MENNESKE!

Jeg fyldte tanken op, tog min (dame)pung og gik ind til kassen. Damen sagde: “Det bliver 299,75”. Jeg gav hende 300 kr. Hun sagde: “S√• f√•r du 25 √łrer”. Jeg sagde: “Tak”. Hun spurgte, om jeg ville have bonen med, men jeg sagde: “Nej tak”. “Farvel og tak”, sagde hun. “Farvel”, sagde jeg.

Som I nok kan se, var det MEGET farligt!!! Jeg kan godt forst√•, at jeg var s√• nerv√łs for det!!!

Da jeg k√łrte ud fra tanken, duggede ruderne. S√• varm var jeg af bare nerver.

Det er sgu da utroligt, at man har det sådan. Der sker jo ikke en skid!!

Jeg holdt pause p√• en motorvejs rasteplads, hvor jeg satte mig ved et bord med min kaffe og madder. Da jeg var f√¶rdig, skulle jeg tisse. Det g√łr man jo p√• dametoilettet. Der var et √¶ldre √¶gtepar i en bil, jeg passerede, ellers ingen. Imens jeg sad p√• wcet, h√łrte jeg en bil, der stoppede lige udenfor. Oh, skr√¶k og ve, MENNESKER igen! Ikke nok med det. Det viste sig at v√¶re 4 unge fyre og en pige. Da jeg kom ud af d√łren med mit store skilt: TRANSVESTIT p√• maven og ryggen (s√•dan f√łles det alts√•), var jeg sp√¶ndt p√•, hvad de ville sige. De sagde intet som helst. Jeg gik hen til bilen. Oh, skr√¶k og ve!! MENNESKER igen.
Der holdt en bil ved f√łrersiden af min bil. Der skulle jeg hen og ind ad d√łren, stille tasken, tage sele p√• og starte bilen, alt imens de sidder og kigger p√• mig hele tiden. Jeg gik hen og satte mig ind og k√łrte min vej, uden de s√• meget som blinkede.

Borggade 5 i √Örhus ligger selvf√łlgelig midt i centrum. Det er fredag aften kl. 18.50. Tror I, der er mange mennesker?

Jeg steg ud, gik de 500 meter hen ad vejen, ind i butikken. – Der skete ikke en disse!!

Hej og velkommen. Vil du have et glas r√łdvin og en snitte? 2 s√łde piger stod i butikken og tog imod. Da vi alle var ankommet, gik vi i gang med at pr√łve parykker. Det var rigtigt sjovt at skifte type. Det er utroligt s√• meget h√•ret betyder for udseendet. Vi var et par stykker, der fik nyt h√•r.

En smule hyggesnak blev det ogs√• til. Og s√• fik jeg “kapret” en mere til min t√łseaften l√łrdag d. 13/10. Nu bliver vi 8 – 9 stykker. Det er da ok.

Efter et par timer k√łrte vi hjem igen. Det gik helt smertefrit!! Nu er man jo ogs√• blevet en “erfaren rotte”. Moralen er:

De “farlige mennesker” ude i det store samfund har alts√• andet at give sig til, end at glo p√• en sk√łr transvestit p√• tur.

Jeg vil lige g√łre opm√¶rksom p√•, at jeg er 2 meter h√łj, s√• det er ikke fordi, jeg ligner en kvinde s√¶rligt meget.
Ps. Da jeg kom hjem om aftenen skulle negle og det hele af igen, da jeg skulle til familiefest dagen efter.
Er livet som transvestit ikke herligt?

Tina Larsen.