TS-kontakt

Vist 2.989 gange.

TS-kontakt
TS-kontakt
TS-kontakt blev dannet i 2000 af Erwin Maria Jöhnk ud fra en hjemmeside, som han havde lavet og som oprindelig kun var tænkt som en kontaktside for transpersoner, men som ret hurtig udviklede sig til en lille forening her et udrag af vedtægterne:

  “TS-kontakt er en klub for transseksuelle, transvestitter, cross-dressere, b√łsser, lesbiske og andre der, st√łtter og respekterer seksuelle minoriteter. TS-kontakt er ikke nogen seksuel kontakt sted eller sexclub TS-kontakt oplyser om transseksualitet/transvestisme (herunder ogs√• begrebet androgynitet) herefter ben√¶vnt transpersoner.
TS-kontakt pr√łver at nedbryde gr√¶nser mellem seksuelle minoritet og skabe en bedre forst√•else af hinanden”.

TS-kontakt afholdt en cafeaften om måneden Рdog ikke i sommerperioden, hvor der til gengæld blev afholdt en stor sommerfest. Arrangementerne afholdes primært i Århus-området.

På generalforsamlingerne i foråret 2005 i TS-kontakt og den 4. marts 2006 i Trans-Danmark besluttedes en sammenlægning under Trans-Danmark, hvorefter TS-kontakt skulle stå for den sociale del af arbejdet i Trans-Danmark. Baggrunden var, at det i stor udstrækning var de samme personer, der sad i begge foreningeres betyrelser og de samme personer, som kom til begge foreningers arrangementer.