Undren og befrielse

Vist 4.951 gange.

Undren og befrielse
Undren og befrielse

Titel Undren og befrielse
Forfatter Preben Hertoft
Forlag Hans Reitzel
Udgivet 8. oktober 2001
Sprog Dansk
Antal sider 454
ISBN 87-412-2564-3
ISBN-13 9788741225647

Preben Hertoft, professor og overl√¶ge beretter om sit liv og sit arbejde med sexologisk forskning, behandling og formidling og om grundl√¶ggelsen af landets f√łrste sexologiske klinik p√• Rigshospitalet.
Bogens bagside
“Undervejs har jeg spurgt mig selv: Er det erindringer eller er det sexologisk historie, der er mit √¶rinde? Det har ikke skortet p√• advarsler, heller ikke mine egne. Men for mig er de to sider blevet uadskillige.

Desuden synes jeg, at jeg har en vigtig sexologisk historie at fort√¶lle. Der er ikke s√• mange herhjemme, der kan fort√¶lle den, flere d√łde alt for tidligt. Den b√łr ikke g√• tabt.
Men selvf√łlgelig skal man ikke s√¶tte sig mellem to stole.
Hellere, som i gestaltterapi, veksle mellem begge. Det vil jeg s√• fors√łge. Jeg ville f√łle mig halv, hvis jeg ikke gjorde fors√łget, s√• subjektivt det end m√• blive. Og jeg stoler fast p√• at “min l√¶ser” vil forst√• at v√¶lge det, der interesserer og lade resten ligge.”
Preben Hertoft

Omtale af bogen hos William Dam, hvor den ogs√• kan k√łbes.